Tukikummit

Mandatum samarbetar med Tukikummit-stiftelsen. Vi stöder anskaffningen av försäkringsskydd åt barn i nödställda familjer. Genom att försäkra dig själv hjälper du också andra.

Tukikummit

Mandatum samarbetar med Tukikummit-stiftelsen. Vi stöder anskaffningen av försäkringsskydd åt barn i nödställda familjer. Genom att försäkra dig själv hjälper du också andra.

NYA PERSONFÖRSÄKRINGAR GER TRYGGHET ÅT UTSATTA

Genom att försöka dig själv kan du också hjälpa andra. När du tar en personförsäkring bidrar du till ett ge trygghet i livet åt utsatta barn och unga i händelse av olycksfall. Vi donerar en summa motsvarande cirka 1 procent av det första årets försäkringspremier för alla våra nya personförsäkringskunder. Donationsmedlen används till att ordna olycksfallsförsäkringsskydd. Det innebär att över 1 000 barn eller unga per år får en olycksfallsförsäkring.

Mandatum samarbetar med Tukikummit-stiftelsen. De bidrag som Tukikummit-stiftelsen beviljar används för att stödja barn i nödställda familjer i Finland som av ekonomiska orsaker löper risk att marginaliseras.

DU KAN HJÄLPA GENOM ATT KÖPA T.EX. DE HÄR FÖRSÄKRINGARNA

LIVFÖRSÄKRING

Livförsäkringen hjälper dina nära ekonomiskt över det värsta, och de kan använda livförsäkringsersättningen t.ex. för att betala arvsskatter eller amortera bort lån. Ta en livförsäkring åt dig själv eller i form av ett parskydd tillsammans med din livskamrat.

LÄS MER OM LIVFÖRSÄKRINGEN OCH KÖP
SKYDD VID ALLVARLIG SJUKDOM

Var femte finländare drabbas av en allvarlig sjukdom i det aktivaste skedet i livet. Skyddet vid allvarlig sjukdom är en skattefri engångsersättning, som betalas ut till dig om du fått en allvarlig sjukdomsdiagnos eller genomgått ett ingrepp.

LÄS MER OM SKYDDET VID ALLVARLIG SJUKDOM OCH KÖP
SKYDD VID ARBETSOFÖRMÅGA

Med hjälp av skydden vid arbetsoförmåga kan du bibehålla din levnadsstandard och t.ex. säkerställa amorteringen av dina lån även om du skulle bli arbetsoförmögen.

LÄS MER OM SKYDDEN VID ARBETSOFÖRMÅGA OCH KÖP

Vill du höra mer om försäkringar?

 1. Lämna dina kontaktuppgifter med vidstående blankett

  Uppge gärna i fältet för tilläggsuppgifter när vi bäst kan nå dig via telefon. Vi kontaktar dig snarast möjligt.

 2. Vi kartlägger ditt behov

  Ditt försäkringsbehov är alltid beroende av din livssituation. Behovet av försäkringsskydd är som störst när barnen i familjen är små och du eller din partner har ett stort bolån. Vi skräddarsyr alltid helheten utifrån dina behov.

 3. Vi ger dig en offert

  Vi gör upp en offert på skyddet vid allvarlig sjukdom som motsvarar dina behov.

 4. Är du redan kund hos oss?

  Om du redan är kund hos oss, kan du enkelt och tryggt skicka oss ett meddelande via vår webbtjänst. Logga in på webbtjänsten.