Presstjänst

På Mandatums mediesidor hittar du Mandatums meddelanden och aktuella nyheter, kommunikationskontaktuppgifter, bildbank, årsredovisningar och Mandatum Magazine.

Kontaktuppgifter

Presstjänst

På Mandatums mediesidor hittar du Mandatums meddelanden och aktuella nyheter, kommunikationskontaktuppgifter, bildbank, årsredovisningar och Mandatum Magazine.

Kontaktuppgifter
Mandatums kommunikationsenhet hjälper medierepresentanter med alla frågor som rör företaget. Våra specialister är tillgängliga för intervjuer och kan bidra med bakgrundsuppgifter.

Kontaktuppgifter till kommunikationen

Kontakter och begäran om intervjuer
Marknadsförings- och kommunikationsdirektör Niina Riihelä, niina.riihela@mandatum.fi, tfn 040 7281 548

Bild- och materialförfrågningar, Mandatum Magazine
Head of Content and Communications Anni Varpula, anni.varpula@mandatum.fi, tfn 040 505 8456

Mandatums kommunikationsenhet hjälper mediernas representanter i alla frågor som rör koncernen och vid begäran om intervjuer. Vid allmänna förfrågningar kan du kontakta oss via e-post på adressen communications@mandatum.fi.

 

Beställ meddelanden 

Lämna dina kontaktuppgifter, så får du Mandatums meddelanden direkt till din e-post (på finska eller engelska).

Beställ meddelanden här

 

Bildbank

Från bildbanken kan du avgiftsfritt ladda ner bilder för användning i publikationer som behandlar Mandatum. Bilderna är endast avsedda för medierna och de får inte användas i strid med god sed eller i kommersiellt syfte. Mandatum bör nämnas som källa till bilderna. Om du inte hittar den bild som du söker i bildbanken eller om du behöver en bild i något annat format, vänligen kontakta anni.varpula@mandatum.fi, tfn 040 505 8456.

Bildbank

 

Mandatum Magazine

Mandatum Magazine är Mandatums intressenttidning. Tidningen behandlar aktuella fenomen, presenterar intressanta namn inom finanssektorn och undersöker framtida trender. Tidningen tar upp intressanta samtalsämnen om ett rikt liv och allt vad det innebär. Mandatum Magazine handlar främst om livets ekonomiska aspekter, hur man bygger en förmögenhet och förbereder sig för framtiden. Tidningen innehåller smarta perspektiv på både mikro- och makroekonomiska fenomen, investeringar och kapitalförvaltning, entreprenörskap, ledning och riskhantering. För annonsörer erbjuder Mandatum Magazine en exceptionellt kultiverad, framgångsrik och köpkraftig målgrupp.