Förmögenhetstjänst

Förmögenhetstjänst

Sätt upp ett mål och njut av färden. Ta i bruk den nya mobilbaserade förmögenhetstjänsten.

 

Så enkelt. Så här fungerar tjänsten i praktiken.

Är det för dig viktigt att bereda dig inför pensioneringen, spara för barnen eller utöka din förmögenhet överlag? Vi går igenom de viktigaste frågorna tillsammans med dig för att förstå vad du värdesätter i din ekonomi.

När vi förstår dina behov, kan vi föreslå en lämplig placeringsplan. Genom att spara enligt planen kommer du ett steg närmare dina mål.

Tjänsten ser till att du är på rätt väg mot dina mål och rekommenderar ändringar, om din situation förutsätter det. Du håller dig behändigt uppdaterad med hjälp av mobilappen ML Pengar.

vaurastumisen-palvelu-mobiili.PNG

Kom i gång

Du kan börja investera med en mindre summa varje månad eller med ett större engångsbelopp. Det räcker med en månadsinsats på 100 euro eller en engångsinvestering på 2 000 euro för att komma igång.

Håll dig uppdaterad

Du kan enkelt följa utvecklingen i dina placeringar i mobilappen ML Pengar, när som helst och var som helst. Du ser hur du avancerar mot ditt mål och får råd om hur du uppnår målet inom önskad tid.

Gör ändringar

Du kan vid behov byta mål snabbt och utan avgift. Vid behov får du flexibelt tillgång till dina pengar. Du kan också göra tilläggsplaceringar utan teckningsavgift.

Vi investerar

Dina pengar investeras i enlighet med den risknivå som lämpar sig bäst för din plan och som du godkänt. Vi tror på tålmodig investering på lång sikt och utnyttjar därför alla tillgångsslag i våra investeringsportföljer. Mandatum Life förvaltar och tar hand om dina placeringar.

Mobilappen ML Pengar

Smart teknologi

I tjänsten kombineras dina mål och förvaltningen av dina pengar. Du får hjälp av smart teknologi för att uppnå ditt mål och dina pengar förvaltas av Mandatum Lifes experter. Därför behöver du inte vara intresserad av investering för att lyckas. Tjänsten berättar hur du avancerar mot ditt mål och du kan använda din tid till annat.

Inga dolda kostnader

Vår prissättning är framför allt transparent. Du kommer igång med en engångsinvestering på 2 000 euro eller en månadsinsats på 100 euro. Om du av någon anledning kommer på andra tankar, ingen panik. Du förbinder dig inte till någonting. Du kan ta ut dina pengar kostnadsfritt när som helst. Vid uttag av pengar betalar du skatt på eventuell avkastning. Du gör tilläggsplaceringar utan teckningsavgift. Portföljen sammanställs enligt din plan med placeringskorgen Mandatum Life Allokering.

 

Årligt förvaltningsarvode 0,5 %
Teckningsavgift 0 €
Inlösenarvode 0 €
Årliga totalkostnader för placeringsobjekten 0,83–1,66 %