Ny versionsuppdatering i vår webbtjänst

22.4.2024

För att förbättra användarnas säkerhet på vår webbplats har vi gjort en ny versionsuppdatering i webbtjänsten. Uppdateringen kan inverka på webbtjänstens funktion exempelvis så att det inte går att logga in på tjänsten. En föråldrad webbläsarversion kan dessutom inverka på hur de olika funktionerna på webbplatsen och i webbtjänsten fungerar.

Den senaste versionsuppdateringen säkerställer att det också i fortsättningen ska vara så tryggt som möjligt för våra kunder att sköta sina ärenden i webbtjänsten.

Användningen av webbtjänsten efter den senaste versionsuppdateringen

Om du upptäcker problem i webbplatsens funktion, vid inloggningen till webbtjänsten eller vid användningen av webbtjänstens funktioner, kan orsaken vara att du har en föråldrad webbläsarversion i din enhet. För att undvika eventuella problem med användbarheten, rekommenderar vi att du uppdaterar webbläsaren eller operativsystemet på din enhet till en nyare version. Vid behov kan du också logga in på webbtjänsten via någon annan enhet.

Uppdatering av en föråldrad webbläsarversion eller ett föråldrat operativsystem korrigerar eventuella störningar i anslutning till användningen av webbplatsen och webbtjänsten.

Webbläsare som stöds:

Chrome 87 och senare versioner
Edge 88 och senare versioner
Safari 14 och senare versioner
Firefox 78 och senare versioner
Opera 51 och senare versioner