Avtalsvyn i Mandatums webbtjänst förnyas den 5.10.2021

5.10.2021

Sammanfattningsvyn på sidan Avtal i Mandatums webbtjänst kommer att förnyas den 5.10.2021. Förändringen är en del av en övergripande uppdatering av webbtjänsten. När sammanfattningsvyn har uppdaterats kommer vyerna för enskilda avtal att uppdateras en avtalstyp i taget.

Uppdateringen gör det enklare att granska sina avtal med smarttelefon, eftersom de nya vyerna är mobiloptimerade.

I övrigt påverkar förändringen inte inloggningen i webbtjänsten. Du kan som vanligt logga in med dina personliga nätbankskoder. Uppdateringen gäller alla privatkunder hos Mandatum.

Webbtjänstens stöd för Internet Explorer 11 upphör den 5.10.2021

Av datasäkerhetsskäl kommer stödet för Internet Explorer 11 att upphöra i Mandatums webbtjänst. Webbtjänsten fungerar bäst med de senaste versionerna av de vanligaste webbläsarna, till exempel Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge eller Safari.

Vi kommer inte att blockera användning av Internet Explorer, men Mandatum garanterar inte att webbtjänsten fungerar felfritt och kommer inte korrigera eventuella funktioner i tjänsten som visar sig orsaka problem med Internet Explorer.

Konsekvenser för ML Pengar

Uppdateringen av webbtjänsten påverkar inte mobiltjänsten ML Pengar.

Konsekvenser för handelstjänsten Trader

Uppdateringen påverkar inte handelsplattformarna TraderONE och TraderGO eller deras mobilappar.

Vi samlar in respons kring uppdateringarna

Mandatum samlar in respons i samband med uppdateringarna av webbtjänsten. Vi uppskattar respons från våra kunder och vidareutvecklar vår webbtjänst utifrån den. Du kan ge feedback på webbtjänstens utloggningssida.

Mer information

Du når vår kundtjänst på 0200 31100 (lna/msa) från måndag till fredag kl. 9–17.