Mandatum Lifes dataskyddspolicy säkerställer en trygg behandling av dina uppgifter

24.5.2018

Den allmänna dataskyddsförordningen (General Data Protection Regulation, GDPR) som gäller hela Europeiska unionen träder i kraft den 25 maj 2018. Den nya förordningen förenhetligar dataskyddspraxisen inom EU och förbättrar skyddet av personuppgifter och de registrerades rättigheter.

För Mandatum Life är skyddet av kundens uppgifter och kundens förtroende absoluta förutsättningar i all verksamhet. Vi använder dina personuppgifter endast för de ändamål som vi berättat om för dig eller som du gett ditt samtycke till. När du delar information med oss, kan vi betjäna dig bättre, t.ex. genom att erbjuda dig de lämpligaste produkterna eller tjänsterna samt hjälpa dig när du hanterar dina ärenden hos oss.

I vår dataskyddspolicy för integritet berättar vi mer ingående om vilka personuppgifter som vi behandlar, hur vi använder uppgifterna och vilka rättigheter du har i anslutning till behandlingen av dina uppgifter. Detaljerad information finns i våra registerspecifika beskrivningar och i beskrivningarna av behandlingen av uppgifter om organisationskundernas medlemmar.

Mandatum Lifes dataskyddspolicy och registerbeskrivningar »

 


Visa alla pressmeddelanden och nyheter