Henkivakuutus

Elämä on ennalta-arvaamatonta. Vakuuta henkesi, jotta huolia olisi yksi vähemmän. Henkivakuutus tarjoaa taloudellista turvaa läheisillesi kuolemasi varalta.

Laske hinta ja pyydä tarjous

Henkivakuutus

Elämä on ennalta-arvaamatonta. Vakuuta henkesi, jotta huolia olisi yksi vähemmän. Henkivakuutus tarjoaa taloudellista turvaa läheisillesi kuolemasi varalta.

Laske hinta ja pyydä tarjous
Taloudellinen turva perheellesi

Erityisen tärkeää henkivakuuttaminen on, jos olet perheellinen, tai sinulla on velkaa tai takauksia. Lakisääteiset etuudet eivät yleensä riitä turvaamaan perheen tulevaisuutta. Voit ottaa henkivakuutuksen itsellesi tai pariturvana elämänkumppanisi kanssa.

Elämäntilanteesi mukainen

Henkivakuutuskorvauksen määrä arvioidaan tarvepohjaisesti elämäntilanteesi mukaan. Henkivakuutus on riittävä, jos se kattaa velkasi ja kahden vuoden tulosi. Henkivakuutuksen hintaan vaikuttaa korvaussumman lisäksi myös vakuutetun ikä.

Selkeä ja nopea korvaus

Henkivakuutus kattaa sekä sairaudesta että tapaturmasta johtuvat kuolemantapaukset. Kuolemantapauksessa sovitun suuruinen henkivakuutuskorvaus maksetaan kerralla omaisille tai muulle nimetylle edunsaajalle.

Pyydä tarjous henkivakuutuksesta

Pyydä maksuton tarjous vaivattomasti verkossa. Tarjouspyynnön jättäminen ei sido sinua mihinkään.

Valitse vakuutukset

Valitse vakuutukset, joista haluat tarjouksen. Voit valita henkivakuutuksen, vakavan sairauden turvan tai molemmat.

Laske hinta

Syötä ikäsi ja valitse elämäntilannettasi vastaava korvaussumma. Samalla näet arvion vakuutuksen hinnasta.

Lähetä tarjouspyyntö

Tunnistaudu turvallisen asioinnin takaamiseksi ja lähetä tarjouspyyntö. Tarjouksen saatuasi voit hyväksyä sen ja täyttää terveysselvityksen.

*Mahdollisia alennuksia ei voi yhdistää muihin etuihin, alennuksiin, tarjouksiin tai tuotteisiin. Alennukset koskevat aina vain uusia vakuutusturvia, joista on pyydetty tarjoukset määräaikoihin mennessä. Alennusten saamisen edellytyksenä on, että vakuutetun terveydentilasta ei aiheudu maksunkorotuksia.

Paljonko henkivakuutus maksaa?

Jani 40v

Janilla on vaimo ja kaksi lasta. Perhe asuu omakotitalossa, josta yhteistä asuntolainaa on vielä jäljellä. Jani onkin ottanut henkivakuutuksen turvatakseen perhettään pahimman varalta. Hänen menehtyessään saisi perhe korvauksen, jolla selvitä taloudellisesti. Henkivakuutuksen esimerkkihinta 40-vuotiaalle Janille on 39,41 € kuukaudessa 200 000 € korvaussumalla.

Laura 30v

Laura on juuri saanut tyttären, minkä myötä hän on havahtunut elämän ja lempiharrastuksensa matkustelun sisältämiin riskeihin. Siksi Laura on halunnut turvata läheisensä oman kuolemansa varalta ja ottanut henkivakuutuksen. Henkivakuutuksen esimerkkihinta 30-vuotiaalle Lauralle on 14,10 € kuukaudessa 100 000 € korvaussummalla.

Seppo 55v

Juuson isä Seppo on menehtynyt yllättäen auto-onnettomuudessa. Surun keskellä Juuso saa kuulla, että isä oli ottanut henkivakuuksen, minkä vuoksi hän saa nyt tuntuvan korvauksen. Sen avulla 20-vuotias Juuso selviää perintöveroista, eikä joudu myymään perheen kesämökkiä, jolla on erityisen paljon tunnearvoa. Henkivakuutuksen esimerkkihinta 55-vuotiaalle Sepolle on 64,03 € kuukaudessa 100 00 € korvaussummalla.

PARITURVA

Kun perheen talous on kahden vastuulla, on pariturva hyvä vaihtoehto. Pariturva on kahden hengen yhteinen henkivakuutus yhteisellä korvaussummalla. Pariturva on erillisiä henkivakuutuksia edullisempi vaihtoehto.

Ostaaksesi pariturvan, varaa keskusteluaika asiantuntijamme kanssa.

Varaa aika

Usein kysytyt kysymykset

Mandatum_pylpyrä_black.svg

Hyödynnä arvokkaat edut.

Tutustu ajankohtaisiin etuihin Mandatumin palveluista.

Tutustu etuihin

TUTUSTU MUIHIN RISKIVAKUUTUKSIIN

Vakavan sairauden turva

Vakava sairaus yllättää joka viidennen suomalaisen* aktiivisimmassa elämänvaiheessa. Vakuutuksesta saatava kertakorvaus antaa sinulle aikaa järjestää arkea ja elämää uudestaan, omilla ehdoillasi.

Lue lisää
Työkyvytt­ömyys­turvat

Työkyvyttömyysturvien avulla voit säilyttää elintasosi ja varmistaa esimerkiksi lainojesi hoidon, jos joudut työkyvyttömäksi.

Lue lisää
Yrit­täjän henkilö­vakuutukset

Yrittäjän Turva on kaikki henkilöriskit kattava ratkaisu yrittäjän tarpeisiin. Henkilövakuutukset tarjoavat taloudellista turvaa vakavan sairauden, työkyvyttömyyden tai kuoleman varalta.

Lue lisää
Yrityksen henkilö­vakuutukset

Henkilövakuutusten avulla yritys turvaa työntekijöitään työssä ja vapaa-ajalla. Vapaaehtoinen riskivakuutus antaa taloudellista turvaa myös työntekijän perheelle, mikä on arvokas etu.

Lue lisää

Haluatko keskustella henkivakuutuksesta?

Varaa itsellesi sopiva maksuton keskusteluaika, ja olemme sinuun yhteydessä puhelimitse.

Varaa aika

Haluatko keskustella henkivakuutuksesta?

Varaa itsellesi sopiva maksuton keskusteluaika, ja olemme sinuun yhteydessä puhelimitse.

Varaa aika