Työ­kyvyttömyys­tur­vat

Työkyvyttömyysajalta maksettava korvaus on merkittävä turva perheessä, jossa toinen huoltaja joutuu jäämään pois töistä.

Ota yhteyttä

Työ­kyvyttömyys­tur­vat

Työkyvyttömyysajalta maksettava korvaus on merkittävä turva perheessä, jossa toinen huoltaja joutuu jäämään pois töistä.

Ota yhteyttä

Turvaa työkyvyttömyyden varalle

Työkyvyttömyysturvien avulla voit säilyttää elintasosi ja varmistaa esimerkiksi lainojesi hoidon, jos joudut työkyvyttömäksi. Työkyvyttömyysajalta maksettava korvaus on merkittävä turva perheessä, jossa toinen huoltaja joutuu jäämään pois töistä.

ENTÄ JOS TYÖKYKY MENEE – MITEN VARAUDUT ELINTASON LASKUUN?

Suomessa jää vuosittain työkyvyttömyyseläkkeelle reilu 20 000 henkilöä. Kun työkyky menee, talous joutuu koetukselle.

Lue artikkeli aiheesta

ENTÄ JOS TYÖKYKY MENEE – MITEN VARAUDUT ELINTASON LASKUUN?

Suomessa jää vuosittain työkyvyttömyyseläkkeelle reilu 20 000 henkilöä. Kun työkyky menee, talous joutuu koetukselle.

Lue artikkeli aiheesta

TYÖKYVYTTÖMYYSTURVA

Jos sinulla on velkaa tai vastaat perheesi taloudesta, työkyvyttömyys on riski perheesi taloudelliselle hyvinvoinnille. Esimerkiksi lakisääteinen työkyvyttömyyseläke on enimmilläänkin vain noin puolet palkastasi.

Vakuutus voidaan myöntää 15 vuotta täyttäneelle henkilölle ja se päättyy viimeistään vakuutetun täytettyä 60 vuotta.

Lyhytaikainen tai pysyvä työkyvyttömyys

LAHJOITAMME TUKIKUMMEILLE JOKAISESTA UUDESTA HENKILÖVAKUUTUKSESTA

Vakuuttamalla itsesi autat myös muita. Hankkimalla henkilövakuutuksen autat turvaamaan vaikeassa tilanteessa olevan lapsen tai nuoren elämää tapaturman varalta. Lahjoitamme kaikkien uusien henkilövakuutus-asiakkaiden ensimmäisen vuoden vakuutusmaksuista noin 1 prosenttia vastaavan summan tapaturmavakuutusturvan järjestämiseen. Tämä tarkoittaa, että vuodessa tapaturmavakuutuksen saa yli 1 000 lasta tai nuorta.

Mandatum toimii yhteistyössä Tukikummit-säätiön kanssa. Tukikummit-säätiön myöntämillä avustuksilla tuetaan Suomessa asuvia, hädänalaisessa asemassa olevien perheiden lapsia, jotka taloudellisista syistä johtuen ovat vaarassa syrjäytyä.

Lue lisää Tukikummit-yhteistyöstä

Tutustu tarkemmin Optimi-henkilövakuutukseen

Elämässä parasta on sen yllätyksellisyys. Ainutlaatuisuus ja hauskuus. Avullamme turvaat elämäsi taloudelliset riskit – ja nukut yösi paremmin.

Vakuutusturvan tarve on suurin, jos perheessäsi on alaikäisiä lapsia ja sinulla tai puolisollasi iso asuntolaina. Jo lyhytaikainen ansiotulon menetys tai ylimääräiset kulut voivat horjuttaa perheen taloudellista tilannetta.

Mandatumin Optimi on joustava ja yksilöllinen henkilövakuutus, jonka avulla täydennät lakisääteistä vakuutusturvaasi ja helpotat omaa ja läheistesi huomista vakavan sairauden, työkyvyttömyyden ja kuolemantapauksen varalta. Vakuutustarpeesi riippuu aina elämäntilanteestasi – olethan siis yhteydessä, niin kerromme lisää.

Esite - Tuoteseloste - Ehdot - Hinnasto

OLETKO JO ASIAKAS?

Jos olet asiakkaamme, näet turvan ja sopimuksen tiedot verkkopalvelusta. Siellä voit myös lähettää helposti ja turvallisesti meille viestin sekä hakea korvausta vakuutuksesta.

Kirjaudu verkkopalveluun Ohjeet korvauksen hakemiseen

TUTUSTU MUIHIN RISKIVAKUUTUKSIIN

Vakavan sairauden turva

Vakava sairaus yllättää joka viidennen suomalaisen* aktiivisimmassa elämänvaiheessa. Vakuutuksesta saatava kertakorvaus antaa sinulle aikaa järjestää arkea ja elämää uudestaan, omilla ehdoillasi.

Lue lisää
Henkivakuutus

Henkivakuutus auttaa läheisiäsi pahimman yli taloudellisesti. Kuolemantapauksessa sovitun suuruinen henkivakuutuskorvaus maksetaan kerralla omaisille tai muulle nimetylle edunsaajalle.

Lue lisää
Yrittäjän henkilö­vakuutukset

Yrittäjän Turva on kaikki henkilöriskit kattava ratkaisu yrittäjän tarpeisiin. Henkilövakuutukset tarjoavat taloudellista turvaa vakavan sairauden, työkyvyttömyyden tai kuoleman varalta.

Lue lisää
Yrityksen henkilö­vakuutukset

Henkilövakuutusten avulla yritys turvaa työntekijöitään työssä ja vapaa-ajalla. Vapaaehtoinen riskivakuutus antaa taloudellista turvaa myös työntekijän perheelle, mikä on arvokas etu.

Lue lisää

Haluatko kuulla lisää työkyvyttömyysturvista?

 1. Jätä yhteystietosi oheiselle lomakkeelle

  Voit kirjoittaa Lisätietoa-kenttään esimerkiksi sinulle sopivat soittoajat. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

 2. Kartoitamme tarpeesi

  Vakuutustarpeesi riippuu aina elämäntilanteestasi. Vakuutusturvan tarve on suurin, jos perheessäsi on alaikäisiä lapsia ja sinulla tai puolisollasi iso asuntolaina. Räätälöimme kokonaisuuden aina tarpeidesi mukaisesti.

 3. Saat meiltä tarjouksen

  Laadimme sinulle tarjouksen tarpeidesi mukaan.

 4. Oletko jo asiakkaamme?

  Jos olet jo asiakkaanamme, voit vaihtoehtoisesti myös lähettää meille helposti ja turvallisesti viestin verkkopalvelussamme. Kirjaudu verkkopalveluun.