Media

Mediasivuilta löydät Mandatumin tiedotteet, keskeiset yhteystiedot, mediapankin ja Life Magazine -sisällöt. Jos et löydä etsimääsi, Mandatumin viestintä auttaa mielellään.

Tiedotteet

Mandatumin tuoreimmat lehdistötiedotteet ja ajankohtaiset uutiset löydät täältä 

 

Ota yhteyttä 

Mandatumin viestintä auttaa median edustajia kaikissa konserniin liittyvissä kysymyksissä ja haastattelupyynnöissä. Yleisissä tiedusteluissa voit olla yhteydessä sähköpostitse osoitteeseen: communications@mandatum.fi. 

VIESTINNÄN SUORAT YHTEYSTIEDOT

Markkinointi- ja viestintäjohtaja 
Niina Riihelä
niina.riihela@mandatum.fi
p. 040 7281 548

Head of Content and Communications 
Anni Varpula
anni.varpula@mandatum.fi
p. 040 505 8456
 

Aineistopankki 

Valokuvat Mandatumin hallituksen ja johdon edustajista sekä konsernin logot löydät aineistopankista. 

Kuvia voidaan käyttää veloituksetta Mandatumia käsittelevissä julkaisuissa. Kuvat on tarkoitettu vain median käyttöön, eikä niitä saa käyttää hyvän tavan vastaisesti tai kaupallisiin tarkoituksiin. Kuvien lähteinä tulee mainita Mandatum.  

Mikäli et löytänyt kuvapankista etsimääsi kuvaa tai tarvitset kuvan toisessa muodossa, ota yhteyttä viestintään: communications@mandatum.fi. 

Aineistopankki

 

Life Magazine 

Verkossa julkaistavassa Life Magazinessa tarjoillaan kuukausittain haastatteluita ja sisältöjä sijoittamisen, palkitsemisen ja yrittäjyyden sekä muista arjen ja oman elämän tärkeimmistä teemoista. Life Magazinen alta löydät kiinnostavimmat teemat rahan ja hengen maailmasta, ja asiaa ajankohtaisista ilmiöistä. 

Uusimman Life Magazine -printtilehden e-julkaisuna sekä kaikki vanhat lehdet pdf-formaatissa sisältävän arkiston löydät täältä. 
 

Tutustu Life Magazine -verkkolehteen