Yhteystiedot

Yhteystiedot

Mandatum-konserni

Mandatum-konserniin kuuluu kaksi liiketoiminta-aluetta, henkivakuutus ja omaisuudenhoito. Mandatum Life (Mandatum Henkivakuutusosakeyhtiö) tarjoaa yksityis- ja yritysasiakkailleen varainhoidon, palkitsemisen, eläkevarautumisen ja henkilövakuuttamisen palveluita. Mandatum Asset Management on sijoituspalveluyritys, joka yhdistää rahastoliiketoiminnan, täyden valtakirjan ja konsultatiivisen varainhoidon palvelut sekä Sampo-konsernille toteutettavan omaisuudenhoitopalvelun. Yhtiöiden yhteystiedot ovat:

 

Mandatum Henkivakuutusosakeyhtiö (Mandatum Life)

Postiosoite:
PL 627, 00101 HELSINKI

Puhelin: 010 515 225
Y-tunnus: 0641130-2
Sähköposti: etunimi.sukunimi(at)mandatum.fi

Asiakaspalvelu »

Mandatum Asset Management Oy

Postiosoite:
PL 1221, 00101 HELSINKI

Y-tunnus: 2608438-8
Sähköposti: etunimi.sukunimi(at)mandatumam.com

 

Laskutustiedot

Mandatum-konsernin ja Kalevan yhtiökohtaiset laskutusohjeet löytyvät täältä:

Laskutustiedot

 

Saapumisohje

Mandatumin pääkonttorin pääsisäänkäynti on Bulevardilla. Pysäköintipaikkoja löydät Hietalahden torilta ja S-marketin parkkihallista, jonne pääset Mallaskadulta. Jos parkkeeraat halliin, pääset helpoiten Bulevardille S-marketin aulan kautta. Saat meiltä halutessasi pysäköintilipun parkkihalliin lähtiessäsi. Raitiovaunu numero 6 ja bussi numero 22 kulkevat myös aivan vierestämme.

 

M_Saapumisohje_Bulevardi_1122-80.jpg

Toimistot

Media

Mandatumin tiedotteet ja julkaisut, viestinnän yhteyshenkilöt ja kuvapankki.

Lue lisää

Yhteistyökumppanit

Pääkonttorimme historiaa

Nikolai Sinebrychoffilla oli vuodesta 1819 oluen ja 1822 paloviinan valmistusmonopoli Helsingissä. Sinebrychoffin ensimmäiset tehtaat sijaitsivat Suomenlinnassa, josta toiminnan laajentuessa valmistus piti siirtää kaupungin ulkopuolelle, eli Hietalahdenrantaan 1820-luvulla. Aluksi panimot ja polttimo olivat puisissa tehdasrakennuksissa ja uutta tiilitehdasta (Wiinanpolttimo) alettiin heti rakentaa.

Vanhin osa Wiinanpolttimoa on pääkonttorimme Pilarisalin puoleinen osa, jota on rakennettu ja purettu monessa eri vaiheessa. Ensimmäinen vaihe valmistui 1832. Alkuperäisissä piirustuksissa julkisivukuva on Engelin signeeraama.

1970 oluen valmistus siirtyi Bulevardin puoleiseen Keittohuone-rakennukseen, jonka on suunnitellut arkkitehti Woldemar Bäckman. Myös tämä rakennus on suojeltu ja listattu kansainvälisen arkkitehtijärjestön modernia arkkitehtuuria edustavien, merkittävien teollisuusrakennusten luetteloon.

Mandatum-paakonttori-1800-luvulla-900px.jpg