Sijoittaminen

Valitse varainhoito, kun haluat yksilöllistä ja kokonaisvaltaista palvelua varallisuutesi hoitoon. Automatisoi vaivaton sijoittaminen digitaalisessa varainhoidossa. Avaa arvo-osuus- tai osakesäästötili Traderiin käydäksesi kauppaa pörssissä.

Kun maailma, tarpeesi tai tavoitteesi muuttuvat, vaurastumisen asiantuntijamme varmistavat, että sinulla on aina tarpeitasi palveleva sijoitus- ja palvelukokonaisuus. Mukanamme pääset kiinnostaviin ja huolellisesti valittuihin sijoituskohteisiin. Valitse juuri sinulle sopiva ratkaisu ja aloita sijoittaminen.

SIJOITTAMISEN PALVELUT

Varainhoidon palveluita tarjoaa Mandatum Henkivakuutusosakeyhtiö sekä sen asiamiehinä toimivat Mandatum Asset Management Oy ja Mandatum Life Palvelut Oy . Varainhoitosopimus on sijoitussidonnainen vakuutus, jonka tarjoaja on Mandatum Henkivakuutusosakeyhtiö. Mandatum Life Palvelut Oy toimii Saxo Bank A/S:n sidonnaisasiamiehenä Suomessa. 

Mandatum sijoittajana

Juhani Lehtonen

Chief Investment Officer, Mandatum Asset Management

Kärsivällisyys
Kärsivällisyys tarkoittaa meille itsenäistä, omaan analyysiin perustuvaa sijoitusprosessia. Hyödynnämme pitkää sijoitushorisonttiamme mahdollisimman tehokkaasti, emmekä nojaa vertailuindekseihin tai massojen mielipiteisiin. Tilaisuuden tullen voimme kulkea myös vastavirtaan.

Opportunismi
Opportunismi on meille joustavuutta. Voimme odottaa oikeita sijoituskohteita pitkäänkin, mutta tilaisuuden tullen toimimme määrätietoisesti. Osaamisemme ja laajat verkostomme avaavat meille mahdollisuuksia, minkä ansiosta voimme valita opportunistisesti kulloinkin tilanteeseen parhaiten sopivan omaisuuslajin, kumppanin ja sijoituskohteen. Samalla voimme huomioida asiakkaidemme erityistarpeet.

Sijoituskohdevalinta
Yksittäisten sijoituskohteiden syvällinen analysointi ja riskin määrittäminen ovat lähtökohtia sijoitussalkun muodostukseen. Sijoitusratkaisuidemme kohteet on valittu tarkkaan oman riski-tuottoanalyysimme ja kokemuksemme tarjoaman ammattitaidon perusteella. Pitkä sijoitushistoriamme, laajat resurssimme ja verkostomme ammattimaisimpia yhteistyökumppaneita mahdollistavat houkuttelevien sijoitusmahdollisuuksien tarjoamisen asiakkaillemme myös sellaisissa kohteissa, joihin yksityissijoittajilla ei muuten olisi pääsyä. Tarjoamme asiakkaillemme eri omaisuuslajeissa sijoituskohteita, joissa näemme itse mahdollisuuksia.

Vastuullinen sijoittaminen
Vastuullisuus sijoitustoiminnassa merkitsee sitä, että sijoituspäätöksiä tehdessämme huomioimme sijoitusten ympäristöön, sosiaaliseen vastuuseen sekä hyvään hallintoon liittyvät vaikutukset, riskit ja mahdollisuudet laajasti. Käytännössä vastuullisuus tarkoittaa kestävyystekijöiden sisällyttämistä sijoituskohdeanalyysiin, vaikuttamista ja aktiivista omistajuutta sekä rajoituksia sensitiiviseksi määritetyillä toimialoilla.

Ota yhteyttä

MANDATUMIN SIJOITUSTEN HIILIJALANJÄLKI

Mandatumin sijoitusten hiili-intensiteetti on lähes puolittunut vuodesta 2017. Mandatumin sijoitusten keskimääräinen hiili-intensiteetti vuonna 2021 oli 202 tCO2e/MEUR. Tulos on merkittävästi (-42 %) alle markkinoiden keskitason.

Lue lisää

Jätä yhteydenottopyyntö

Alta voit jättää meille yhteydenottopyynnön, niin otamme sinuun yhteyttä.