Sijoittaminen

Valitse varainhoito, kun haluat yksilöllistä ja kokonaisvaltaista palvelua varallisuutesi hoitoon. Automatisoi vaivaton sijoittaminen digitaalisessa varainhoidossa. Avaa arvo-osuus- tai osakesäästötili Traderiin käydäksesi kauppaa pörssissä.

Kun maailma, tarpeesi tai tavoitteesi muuttuvat, vaurastumisen asiantuntijamme varmistavat, että sinulla on aina tarpeitasi palveleva sijoitus- ja palvelukokonaisuus. Mukanamme pääset kiinnostaviin ja huolellisesti valittuihin sijoituskohteisiin. Valitse juuri sinulle sopiva ratkaisu ja aloita sijoittaminen.

SIJOITTAMISEN PALVELUT

Varainhoidon palveluita tarjoaa Mandatum Henkivakuutusosakeyhtiö sekä sen asiamiehinä toimivat Mandatum Asset Management Oy ja Mandatum Life Palvelut Oy . Varainhoitosopimus on sijoitussidonnainen vakuutus, jonka tarjoaja on Mandatum Henkivakuutusosakeyhtiö. Mandatum Life Palvelut Oy toimii Saxo Bank A/S:n sidonnaisasiamiehenä Suomessa. 

Mandatum sijoittajana

Lauri Vaittinen

Toimitusjohtaja, Mandatum Asset Management

Kärsivällisyys
Kärsivällisyys tarkoittaa meille itsenäistä, omaan analyysiin perustuvaa sijoitusprosessia. Emme nojaa sijoitusprosesseissamme vertailuindekseihin tai massojen mielipiteisiin, minkä ansiosta pystymme välttämään laumakäyttäytymisen sudenkuopat. Tilaisuuden tullen voimme kulkea myös vastavirtaan.

Ketteryys
Ketteryys on meille joustavuutta. Voimme odottaa oikeita sijoituskohteita pitkäänkin, mutta tilaisuuden tullen toimimme määrätietoisesti. Osaamisemme ja laajat verkostomme avaavat meille mahdollisuuksia, minkä ansiosta voimme valita opportunistisesti kulloinkin tilanteeseen parhaiten sopivan omaisuuslajin, kumppanin ja sijoituskohteen. Samalla voimme huomioida joustavasti asiakkaidemme erityistarpeet.

Vastuullinen sijoittaminen
Vastuullinen sijoittaminen on oleellinen osa koko sijoitusprosessiamme. Uskomme, että vastuullisesti toimiviin yhtiöihin sijoittaminen on pitkällä aikavälillä tuottavampaa. Se mikä on oikein, on myös tuottavaa.

Ota yhteyttä

MANDATUMIN SIJOITUSTEN HIILIJALANJÄLKI

Mandatumin sijoitusten hiili-intensiteetti on lähes puolittunut vuodesta 2017. Mandatumin sijoitusten keskimääräinen hiili-intensiteetti vuonna 2021 oli 202 tCO2e/MEUR. Tulos on merkittävästi (-42 %) alle markkinoiden keskitason.

Lue lisää

Jätä yhteydenottopyyntö

Alta voit jättää meille yhteydenottopyynnön, niin otamme sinuun yhteyttä.