Ura meillä

Erinomaiseen työntekijäkokemukseen, yrityskulttuuriin sekä henkilöstön hyvinvointiin ja motivointiin panostaminen on arvovalinta ja strateginen kulmakivi Mandatumissa. Niillä luodaan pohjaa menestyksekkäälle liiketoiminnalle. 

Mandatum on merkittävä finanssipalvelujen tarjoaja, jossa työskentelee yli 600 rahan ja hengen ammattilaista. Mandatumissa erinomaiseen työntekijäkokemukseen, yrityskulttuuriin sekä henkilöstön hyvinvointiin ja motivointiin panostaminen on arvovalinta ja strateginen kulmakivi, joka luo pohjaa menestyksekkäälle liiketoiminnalle. 

Oletko sinä tuleva mandatumlainen? Katso avoimet työpaikkamme tai verkostoidu kanssamme. 

Mandatum työnantajana 

Mandatumissa panostetaan inspiroivaan ja hyvinvoivaan työyhteisöön ja toimitaan yhtenä joukkueena. Osaava henkilöstö on Mandatumin liiketoiminnan menestyksen keskiössä. Työ meillä on tavoitteellista, mielenkiintoista ja täynnä haasteita. Monipuolisissa tehtävissämme työskentelee innostuneita ja kehittymisestään kiinnostuneita ammattilaisia.  

Mandatumin yrityskulttuuri perustuu osallistamiseen, luottamukseen, välittämiseen ja hyvään johtamiseen. Hyvinvoiva yrityskulttuurimme johtaa erinomaisen työntekijäkokemuksen lisäksi myös korkeaan asiakastyytyväisyyteen, ja luo siten pohjaa menestyksekkäälle liiketoiminnalle. 

Arvojemme mukaisesti toimimme aina yhtenä joukkueena, toisiamme kunnioittaen ja arvostaen.

Mandatumin yrityskulttuuri

Mandatumin yrityskulttuuri pohjautuu vahvaan yhteisöllisyyteen ja toisten tukemiseen, ja tämä on merkittävä tekijä korkean henkilöstötyytyväisyyden takana.

Mandatum on valittu Suomen parhaimpien työpaikkojen joukkoon jo yksitoista kertaa peräkkäin Great Place to Work -instituutin tutkimuksessa. Vuonna 2022 Mandatum vei työntekijäkokemuksen kehittämistä eteenpäin ottamalla käyttöön Siqni-henkilöstökyselyn, joka tutkii henkilöstölle merkityksellisiä asioita ja niiden toteutumista työpaikalla. Mandatum sai Siqni-indeksin tulokseksi 83 (asteikolla 1–100), mikä oikeuttaa Future Workplaces -sertifikaattiin. Sertifikaatti ansaitaan, kun työpaikan yrityskulttuuria on johdettu poikkeuksellisen hyvällä työntekijäymmärryksellä.

Lue lisää yrityskulttuuristamme Lue lisää henkilöstövastuustamme

TYÖHARJOITTELU

Tarjoamme vuosittain Trainee-paikkoja opiskelijoille pääasiassa myynti-, IT- ja asiakaspalvelutehtävissä. Mandatumin Trainee-ohjelman haku on tammikuussa ja Mandatum Asset Managementin Investment Trainee -ohjelman haku elo-syyskuussa. Hakijoilta odotamme täysi-ikäisyyttä, soveltuvan alan opintoja sekä mahdollisuutta työskennellä vähintään neljä kuukautta. Ilmoitamme työharjoittelupaikoista Avoimet työpaikat -sivulla.

Katso avoimet työpaikkamme

OPPILAITOSYHTEISTYÖ

Mandatum tekee jatkuvaa yhteistyötä eri oppilaitosten kanssa tutkimustyön, työharjoittelun, opinnäytetöiden ja yritysvierailujen kautta. Osallistumme mahdollisuuksiemme mukaan erilaisiin rekrytointimessuihin, järjestämme ekskursioita ja vierailemme oppilaitosten luennoilla sekä ainejärjestöjen tilaisuuksissa. Mikäli olet kiinnostunut tekemään yhteistyötä kanssamme, ota yhteyttä henkilöstöyksikköömme: hr(at)mandatumlife.fi. 

Ota yhteyttä

Rekrytoinnin vaiheet

 


rekryvaiheet-2023.png

Jokainen rekrytointiprosessi on omanlaisensa. Tehtävien vaativuus vaihtelee ja rekrytointiprosessi voi näyttää hieman erilaiselta eri tehtävissä. Tutustu tyypilliseen rekrytointiprosessimme vaiheisiin ohessa.

Paluumuuttajat

Tiesitkö, että moni Mandatumin työntekijä palaa uudelleen meille töihin? Lue paluumuuttajiemme tarinoita siitä, mikä heitä veti takaisin Mandatumille.

Tutustu paluumuuttajiin

Paluumuuttajat

Tiesitkö, että moni Mandatumin työntekijä palaa uudelleen meille töihin? Lue paluumuuttajiemme tarinoita siitä, mikä heitä veti takaisin Mandatumille.

Tutustu paluumuuttajiin

Mandatumin uratarinat

Community matters most

Nahyeon Lee, Software Engineer

Read more about Nahyeon
Pienen firman tunnelma, ison firman edut

Riitta Jokelainen, asiakasjohtaja

Tutustu Riittaan
HR-työ on parhaimmillaan oikeudenmukaisuuden toteuttamista

Ida Saarilahti, HR Partner

Tutustu Idaan
Jos ovi sulkeutuu, mene ikkunasta

Tuomas Simonen, VP, Data & Business Analytics

Tutustu Tuomakseen
Finanssiala yllätti positiivisesti

Anna-Maija Kauppi, Senior Data Engineer

Tutustu Anna-Maijaan
Järjestelmä­kehittäjänä finanssi­alan muutoksen ytimessä

Antti Hyvönen, Senior Development Manager

Tutustu Anttiin
Tekoälykkään rahaston salkunhoitaja

Ville Rantanen, salkunhoitaja

Tutustu Villeen
Harjoittelijasta valmentajaksi

Eetu Lumppio, Asiakasneuvoja ja palveluvalmentaja

Tutustu Eetuun

URAMAHDOLLISUUDET MANDATUM ASSET MANAGEMENTISSA

MAM tarjoaa sijoitusratkaisuja sekä varainhoitoa vaativimmille instituutio- ja yksityissijoittajille. Olisitko sinä uusin työntekijämme?

LUE LISÄÄ MAMISTA KATSO AVOIMET MAM-TYÖPAIKAT

URAMAHDOLLISUUDET MANDATUM ASSET MANAGEMENTISSA

MAM tarjoaa sijoitusratkaisuja sekä varainhoitoa vaativimmille instituutio- ja yksityissijoittajille. Olisitko sinä uusin työntekijämme?

LUE LISÄÄ MAMISTA KATSO AVOIMET MAM-TYÖPAIKAT