IT-URA MANDATUMISSA

Mandatum tarjoaa tekniikan ja IT-alan ammattilaisille mielenkiintoisia ja monipuolisia uramahdollisuuksia. Meillä työskentelee yli 100 inhouse IT-alan osaajaa, lisäksi työhömme osallistuu kumppaniverkostomme asiantuntijoita. Maineemme puhuu puolestamme - olemme tutkitusti yksi Suomen parhaimmista työpaikoista. 

Katso avoimet työpaikkamme Verkostoidu kanssamme

IT-URA MANDATUMISSA

Mandatum tarjoaa tekniikan ja IT-alan ammattilaisille mielenkiintoisia ja monipuolisia uramahdollisuuksia. Meillä työskentelee yli 100 inhouse IT-alan osaajaa, lisäksi työhömme osallistuu kumppaniverkostomme asiantuntijoita. Maineemme puhuu puolestamme - olemme tutkitusti yksi Suomen parhaimmista työpaikoista. 

Katso avoimet työpaikkamme Verkostoidu kanssamme
NÄE OMA KÄDENJÄLKESI

Meillä pääset tekemään alasi projekteja alusta loppuun ja nauttimaan oman työpanoksesi tuloksista pitkäjänteisesti. Työ on merkityksellistä ja jatkuvassa muutoksessa oleva toimialamme tarjoaa sinulle mielenkiintoisia projekteja modernien työkalujen parissa.

ISON TALON HARTIAT, MATALAN HIERARKIAN EDUT

Olemme kasvaneet suureksi yhtiöksi, mutta ketteryys, matala hierarkia ja pienen yhtiön tunnelma ovat säilyneet. Meillä työskennellään merkittävissä ja laaja-alaisissa rooleissa rennolla otteella.

IHMISET RATKAISEVAT

Mandatum on vakavarainen ja arvostettu yritys sekä palkittu työnantaja. Yrityskulttuurimme perustuu osallistamiseen, luottamukseen, välittämiseen ja hyvään johtamiseen. Me Mandatumissa haluamme tehdä töitä sen eteen, että työntekijöidemme arki on hyvää ja toimivaa.

MANDATUM LYHYESTI

KEITÄ OLEMME? 

Mandatum on merkittävä finanssipalvelujen tarjoaja, joka tarjoaa asiakkailleen laajan valikoiman palveluita kattaen omaisuuden- ja varainhoidon, säästämisen ja sijoittamisen, palkitsemisen ja sitouttamisen, eläkeaikaan varautumisen sekä henkilövakuuttamisen. Mandatum tarjoaa palveluita niin yritysasiakkaille, henkilöasiakkaille kuin institutionaalisille ja varainhoitoasiakkaille.

Liiketoimintamme menestyksen keskiössä ja tavoitellun kasvumme mahdollistajina ovat osaava ja ammattitaitoinen henkilöstö, vahva brändi, merkittävä markkina-asema ja sijoitustoiminnassa onnistuminen. Mandatum listautui Helsingin pörssiin 2.10.2023.

HUIPPUOSAAJIEN YHTEISÖ

Olemme yli 600 työntekijän työpaikka, jossa panostetaan inspiroivaan työyhteisöön ja toimitaan yhtenä joukkueena. Työ Mandatumissa on tavoitteellista, mielenkiintoista ja täynnä haasteita. Monipuolisissa tehtävissämme työskentelee innostuneita ja kehittymisestään kiinnostuneita ammattilaisia. Satahenkinen IT-organisaatiomme työskentelee hybridisti Helsingin ja Oulun toimipisteistä käsin.   

RAKENNAMME MODERNEJA JA ASIAKASLÄHTÖISIÄ FINANSSIALAN PALVELUITA

Pelikenttämme on laaja, sillä Mandatumin liiketoiminta on erittäin laaja-alaista, kasvu-orientoitunutta ja asiakaskeskeistä. Business Technologies -toimintomme on integroitu osaksi liiketoiminnan Kehitys ja Palvelut -yksikköä, mikä merkitsee tiivistä liiketoiminnan ja IT:n välistä yhteistyötä sekä ketterää pelikentällä liikkumista.

Lue lisää

FOKUSALUEITAMME

TYÖSKENTELY MANDATUMIN TECH-TIIMEISSÄ

IT-URA MANDATUMISSA

”Mandatum on todistetusti yksi Suomen ja Euroopan parhaista työnantajista. Täällä on saatu aikaan kulttuuri, jossa työntekijät viihtyvät ja jossa jatkuvasti mietitään, miten työympäristöä voitaisiin parantaa ja tehdä vielä houkuttelevammaksi. Jos vertaa esimerkiksi pienempiin IT-alan startup-yrityksiin, niin siellä houkuttelevuus perustuu pääsääntöisesti samoihin asioihin, eli viihtyvyyteen ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tuottamiseen työntekijöille. Niihin asioihin panostamisessa Mandatum on omiaan."

ANTTI HYVÖNEN, SENIOR DEVELOPMENT MANAGER, MANDATUM

HENKILÖSTÖN HYVINVOINTI ON YKSI MANDATUMIN STRATEGISISTA KULMAKIVISTÄ

Erinomainen henkilöstötyytyväisyys on ollut Mandatumille leimallista jo yli kymmenen vuotta, josta edellisenä kahtena vuonna yhtiö on valittu Suomen parhaaksi työpaikaksi Great Place to Work -instituutin tutkimuksessa suurten yhtiön sarjassa.
Tuoreessa Siqni-henkilöstökyselyssä Mandatum palkittiin Future Workplaces -sertifikaatilla poikkeuksellisen hyvän työntekijäymmärryksen johdosta. Työntekijöiden arvostamat asiat toteutuvat meillä mitatusti poikkeuksellisen hyvin myös Business Technologies -yksikössä.
Katso video (Youtube)

Tutustu uratarinoihin

COMMUNITY MATTERS MOST

Read what kind of path Nahyeon Lee, Software Engineer, took that brought her to Mandatum.

Read more about Nahyeon

FINANSSIALAKO VAKAVA?

Senior Data Engineer Anna-Maija Kauppi päätyi finanssialalle kiinnostuksesta tutustua uudentyyppisen toimialaan. 

Tutustu Anna-Maijaan

JÄRJESTELMÄKEHITTÄJÄNÄ FINANSSIALAN MUUTOKSEN YTIMESSÄ

Senior Development Manager Antti Hyvönen on paluumuuttaja, joka lyhyen konsulttijakson jälkeen päätti palata Mandatumiin. 

Tutustu Anttiin

OPPILAITOSYHTEISTYÖ JA TYÖHARJOITTELU

Oletko tekniikan alan opiskelija ja kiinnostunut työharjoittelusta tai opintojen aikaisesta työkokemuksen kerryttämisestä Mandatumissa?

URA- JA HARJOITTELUMAHDOLLISUUTEMME

MANDATUM TYÖNANTAJANA

Kaikkea tekemistämme ohjaa arvot, strategia ja yritysvastuu.

Lue lisää

MANDATUM TYÖNANTAJANA

Kaikkea tekemistämme ohjaa arvot, strategia ja yritysvastuu.

Lue lisää

Rekrytoinnin vaiheet

 


rekryvaiheet-2023.png

Jokainen rekrytointiprosessi on omanlaisensa. Tehtävien vaativuus vaihtelee ja rekrytointiprosessi voi näyttää hieman erilaiselta eri tehtävissä. Tutustu tyypilliseen rekrytointiprosessimme vaiheisiin ohessa.

 

KATSO AVOIMET TYÖPAIKKAMME

ALTA NÄET TÄLLÄ HETKELLÄ AVOIMET TYÖPAIKKAMME. 

Mikäli et löydä juuri sinua kiinnostavaa työpaikkaa, muistathan verkostoitua kansamme ja seurata meitä sosiaalisian median kanavilla, niin saat ensimmäisinä tiedon avautuvista paikoistamme. 

Avoimet työpaikat Verkostoidu kanssamme

SEURAA MEITÄ SOMESSA JA KUULE AVOIMISTA TYÖPAIKOISTAMME ENSIMMÄISTEN JOUKOSSA:

iconmonstr-facebook-3-240.pngiconmonstr-linkedin-3-240.pngiconmonstr-instagram-13-240.pngiconmonstr-twitter-3-240.png