BUSINESS TECHNOLOGIES MANDATUMILLA

Tuemme liiketoiminnan hybridipalvelumallia, missä laadukkaat digitaaliset palvelut ja henkilökohtainen asiakaspalvelu yhdistetään uniikilla tavalla.

BUSINESS TECHNOLOGIES MANDATUMILLA

Tuemme liiketoiminnan hybridipalvelumallia, missä laadukkaat digitaaliset palvelut ja henkilökohtainen asiakaspalvelu yhdistetään uniikilla tavalla.

Pelikenttämme on laaja, sillä Mandatumin liiketoiminta on erittäin laaja-alaista, kasvu-orientoitunutta ja asiakaskeskeistä. Business Technologies -toimintomme on integroitu osaksi liiketoiminnan Kehitys ja Palvelut -yksikköä, mikä merkitsee tiivistä liiketoiminnan ja IT:n välistä yhteistyötä sekä ketterää pelikentällä liikkumista. Innovointivoimamme sekä investointikykymme on korkea. Sovelluskehityksen ja valmisratkaisujen avulla tuemme liiketoiminnan hybridipalvelumallia, missä laadukkaat digitaaliset palvelut ja henkilökohtainen asiakaspalvelu yhdistetään uniikilla tavalla. Ratkaisujemme toteutusta ohjaa skaalautuvuus, tehokkuus ja ketteryys. Hyödynnämme pilvialustojen, robotiikan ja tekoälyn tuomia mahdollisuuksia mobiili- ja verkkopalvelujemme suunnitteluun ja rakentamiseen. Liiketoimintoja kehitettäessä palveluiden ja tiedon integraatioratkaisujen merkitys nousee yhä tärkeämpään rooliin.

Digitaaliset palvelut ja sijoitusratkaisujen tukeminen ovat kasvun fokusalueitamme. Tämän hetken muita ajankohtaisia teemoja ovat muun muassa pilvitransformaatio, integraatiostrategian implementointi, tiedolla johtaminen, CRM:n uudistaminen, powerapps & low code kehitysvälineet, sekä ratkaisujemme design ja ennustettava elinkaari. 

Panostamme onnistuneisiin arkkitehtuurisiin valintoihin sekä ICT-kumppanivalintoihin. Toteutamme ICT-ratkaisuja vahvasti omin asiantuntijavoimin, ja konsultointia käytämme uuden teknologian tai osaamisen haltuunoton nopeuttamisessa, syvemmän erikoisosaamisen hankkimiseen, kapasiteetin skaalaamiseen joustavaksi tai tilapäisenä korvausjärjestelynä.

Liiketoimintamme perusta on luottamus ja laatu, ja toimintamme pohjana toimii aina onnistunut riskienhallinta ja korkealla tasolla oleva kyberturvallisuus.

Katso avoimet tyƶpaikkamme ja verkostoidu

Mandatum tarjoaa tekniikan ja IT-alan ammattilaisille mielenkiintoisia ja monipuolisia uramahdollisuuksia. Meillä työskentelee yli 100 inhouse IT-alan osaajaa, lisäksi työhömme osallistuu satakunta konsulttia. Maineemme puhuu puolestamme - olemme tutkitusti yksi Suomen parhaimmista työpaikoista. 

Katso avoimet tyƶpaikkamme Verkostoidu kanssamme