Trainee 2020

Oletko tulevaisuuden mandatumlifelainen?

Trainee 2020

Oletko tulevaisuuden mandatumlifelainen?

Trainee-haku on auki.
Hae tehtäviin 2.2.2020 mennessä.

 

Näetkö tulevaisuutesi finanssialan ammattilaisena ja haluaisit kasvattaa osaamistasi alan tehtävissä? Haemme nyt Summer Traineeita ajanjaksolle touko-elokuu sekä kahta Traineeta jo helmikuusta alkaen. Voit olla joko opintojesi keski- tai loppuvaiheilla ja sinulla on kenties jo hieman kokemusta työelämästä. Positiivinen asenteesi, hyvät vuorovaikutustaitosi sekä halu oppia ja kehittyä antavat sinulle hyvän pohjan menestymiseen.

Työpaikkana Mandatum Life on nopealiikkeinen ja innovatiivinen. Tuomme markkinoille uusia digitaalisia ratkaisuja ja kehitämme olemassa olevia palveluita yli yksikkörajojen, tiiviissä yhteistyössä liiketoiminnan kanssa. 

Sinulle tarjoamme ainutlaatuisen mahdollisuuden työskennellä finanssialan johtavassa yrityksessä, joka on valittu yhdeksi Suomen parhaista työpaikoista yhdeksänä vuotena peräkkäin. Pääset osaksi positiivista, motivoitunutta ja ammattimaista työyhteisöä sekä työskentelemään juuri uusituissa tiloissamme Helsingin Bulevardilla.

Tutustu meihin työnantajana »
Lue Mandatum Lifen visiosta, strategiasta ja arvoista »

Hae Traineeksi


Millaista osaajaa haemme?
  • Täällä pärjäät positiivisella ja määrätietoisella asenteella. Toimimme vahvasti arvojemme pohjalta, joten arvojemme jakaminen auttaa sinua onnistumaan.
  • Olet yrittäjähenkinen osaaja ja valmis pistämään itsesi likoon. Takaamme, että pääset vaikuttamaan ja kokemaan onnistumisia kanssamme.
  • Suhtaudut intohimoisesti työhösi ja pyrit parantamaan asiakkaidemme elämää joka päivä.

"Hyvin hoidettu kesätyö voi johtaa uraan täällä. Minä olen siitä elävä esimerkki." 
- Testausasiantuntija, talossa 12 vuotta

Tutustu mandatumlifelaisiinYksi Suomen parhaista työpaikoista
  • Mandatum Life on valittu yhdeksi Suomen parhaista työpaikoista jo yhdeksänä vuotena peräkkäin Great Place to Work Finlandin tutkimuksessa.
  • Mandatum Life on reilun viidensadan työntekijän työpaikka, jossa panostetaan inspiroivaan työyhteisöön ja toimitaan yhtenä joukkueena.
  • Henkilöstön hyvinvoinnilla on merkittävä vaikutus: tyytyväinen henkilöstö tuottaa myös tyytyväisiä asiakkaita ja takaa taloudellisen menestyksen.