Varautumisen aika on nyt

Varautumisen aika on nyt

Jos olisit sairastunut puoli vuotta sitten, millaista arkesi olisi nyt? Entä millaisena haluaisit perheesi arjen jatkuvan, kun sinua ei enää ole? Vakavan sairauden turva ja henkivakuutus ovat arvokas apu elämän vastatuulessa. Ikävien asioiden murehtiminen etukäteen harvoin auttaa, mutta varautuminen kannattaa. Kun turvaverkon on hoitanut ajoissa kuntoon, voi uskaltaa elää huoletta. Vakuuta siis se, mitä et haluaisi ajatella.

Saat nyt pysyvän 10 % alennuksen vakavan sairauden turvan, henkivakuutuksen tai molempien vuosimaksuihin koodilla VARAUDU10 pyytäessäsi tarjouksen viimeistään 30.4.2024.* Siirry laskemaan haluamiesi vakuutusten hinta ja pyydä tarjous nopeasti ja vaivattomasti verkossa. Maksuton tarjouspyyntö ei sido sinua mihinkään.

Laske hinta ja pyydä tarjous

*Alennuksia ei voi yhdistää muihin etuihin, alennuksiin, tarjouksiin tai tuotteisiin. Alennukset koskevat aina vain uusia vakuutusturvia, joista on pyydetty tarjoukset määräaikoihin mennessä. Alennusten saamisen edellytyksenä on, että vakuutetun terveydentilasta ei aiheudu maksunkorotuksia.

Varaudu tulevaan -10 %

Saat nyt pysyvän 10 % alennuksen vakavan sairauden turvan, henkivakuutuksen tai molempien vuosimaksuihin pyytäessäsi tarjouksen viimeistään 30.4.2024.* Syötä tarjousta pyytäessäsi koodi VARAUDU10

Lyhytaikainen työkyvyttömyysturva

  • - Lyhytaikainen työkyvyttömyys voi aiheutua sairaudesta tai tapaturmasta.

  • - Jos joudut jäämään pois töistä työkyvyttömyyden takia, maksetaan työkyvyttömyysturvasta päivärahaa omavastuuajan ylittäviltä työkyvyttömyyspäiviltä aina sovittuun enimmäiskorvausmäärään saakka.

  • - Lyhytaikaisen työkyvyttömyysturvan kestoksi voi valita yhden tai kaksi vuotta. Tämä tarkoittaa sitä, että enimmäiskorvausmäärän jälkeen päivärahaa maksetaan sopimuksen mukaisesti enintään 365 tai 730 päivältä, seitsemältä päivältä viikossa. Päivärahaa verotetaan ansiotuloverona.

  • - Ilman vapaaehtoista työkyvyttömyysturvaa: Kun työssäkäyvä sairastuu, hän saa aluksi työnantajan maksamaa sairausajan palkkaa, jonka kesto riippuu työehtosopimuksesta. Tämän jälkeen Kela maksaa sairauspäivärahaa 300 päivää eli noin vuoden ajan. 

  • - Pysyvä työkyvyttömyys tarkoittaa sairauden tai tapaturman aiheuttamaa pysyvää työkyvyttömyyttä, jonka toteaminen edellyttää vähintään vuoden jatkuneen yhtäjaksoisen työkyvyttömyyden.

  • - Turva pysyvän työkyvyttömyyden varalta oikeuttaa kertakorvaukseen, kun vakuutettu on vakuutuksen voimassa ollessa tullut pysyvästi työkyvyttömäksi sairauden tai tapaturman takia. Korvaus on veroton kun se kohdistuu vakuutuksenottajalle itselleen.

  • - Pysyvän työkyvyttömyyden turvan tulisi kattaa velkasi ja kahden vuoden tulosi. Vakuutustarpeesi riippuu kuitenkin aina elämäntilanteestasi. Vakuutusturvia voidaan muuttaa, jos sinun tai perheesi elämäntilanne muuttuu.

 * Joka viides suomalainen sairastuu vakavasti syöpään, sydäninfarktiin, sepelvaltimotautiin tai aivohalvaukseen 65 ikävuoteen mennessä (lähteet: Suomen Syöpärekisterin Syöpä 2021 -tilastoraportti, Aivoliiton julkaisu Aivoverenkiertohäiriö (AVH) Suomessa, THL:n FINRISKI-laskuri 2023 ja THL:n tilastot).

Pariturva

Kun perheen talous on kahden vastuulla, on pariturva hyvä vaihtoehto. Pariturva on kahden hengen yhteinen henkivakuutus yhteisellä korvaussummalla. Pariturva on erillisiä henkivakuutuksia edullisempi vaihtoehto.

Ostaessasi pariturvan viimeistään 30.4. saat nyt pysyvän 10 % alennuksen vuosimaksuihin. Ostaaksesi pariturvan, varaa keskusteluaika asiantuntijamme kanssa.

Varaa aika

Usein kysytyt kysymykset

Tarvitsetko apua vakuutusten valitsemiseen?

Varaa itsellesi sopiva maksuton keskusteluaika, ja olemme sinuun yhteydessä puhelimitse.

Varaa aika

Tarvitsetko apua vakuutusten valitsemiseen?

Varaa itsellesi sopiva maksuton keskusteluaika, ja olemme sinuun yhteydessä puhelimitse.

Varaa aika