HENKILÖASIAKKAAT

Varaudu ja vaurastu Mandatumin kanssa

Mandatumista löydät sijoittamisen palvelut niin henkilökohtaista varainhoitoa arvostaville kuin itsenäisille sijoittajille. Varautumisen palveluilla sinä ja läheisesi saatte myös taloudellista turvaa vakavan sairauden, työkyvyttömyyden tai kuoleman varalta. 

 

SIJOITTAMINEN

VARAINHOITO

Yksityisvarainhoidon asiakkaana pääset nauttimaan henkilökohtaisesta ja kokonaisvaltaisesta sijoittamisen, perintösuunnittelun, eläkeratkaisujen ja vakuutusten palvelukokonaisuudesta. Käytössäsi on Mandatum Lifen asiantuntijoiden erikoisosaaminen ja kanssasijoittamisen edut.

TUTUSTU
DIGITAALINEN VARAINHOITO

Digitaalisen varainhoidon kautta pääset vaivatta sijoittamaan kohteisiin, jotka eivät olisi muuten tavallisen sijoittajan saatavilla. Valitset vain sijoitustavoitteesi ja sijoitettavan summan - palvelu hoitaa loput. Sijoituskorisi kehitystä seuraat kätevästi mobiilisovelluksessa.

TUTUSTU
TRADER

Trader on itsenäisen kaupankäynnin palvelu niin aktiivi- kuin ammattisijoittajille. Trader avaa pääsyn lukuisiin sijoituskohteisiin jopa 37 markkinalle ympäri maailman. Palvelun edistyneet työkalut ja sisällöt auttavat sinua kehittymään sijoittajana. Traderin tarjoaa Saxo Bank A/S.

TUTUSTU

HENKILÖVAKUUTUKSET

HENKIVAKUUTUS

Henkivakuutus on tarpeellinen, kun haluat turvata läheistesi taloutta pahimman varalta. Voit ottaa henkivakuutuksen itsellesi tai pariturvana elämänkumppanisi kanssa.

TUTUSTU
VAKAVAN SAIRAUDEN TURVA

Vakavan sairauden turva on veroton kertakorvaus, jonka saat vakavan sairauden yllättäessä. Korvauksen voit käyttää esimerkiksi sairauden hoitokuluihin, lainan maksamiseen tai arjen juokseviin kuluihin.

TUTUSTU
TYÖKYVYT­TÖMYYS­TURVAT

Työkyvyttömyysturvien avulla voit säilyttää elintasosi ja varmistaa esimerkiksi lainojesi hoidon, jos joudut työkyvyttömäksi. Työkyvyttömyysajalta maksettava korvaus on merkittävä turva myös perheelle.

TUTUSTU

ELÄKE

Eläke

Eläkeikä on Suomessa jatkuvasti nousussa ja lakisääteisen eläkkeen määrä pienentynyt. Jokaisen työikäisen kannalta on oleellista miettiä, miten hyvä toimeentulo eläkeaikana varmistetaan.

TUTUSTU
Eläkkeelle jääminen

Löydä ohjeet eläkkeen aloitusajankohtaan ja eläkkeen nostamisen aloittamiseen. Jos sinulla on yksilöllinen eläkevakuutus tai ryhmäeläkevakuutus, haet eläkettä kätevimmin verkkopalvelussa.

TUTUSTU
Eläkelaskuri

Laskurilla selvität arvion tulotasostasi eläkkeellä. Saat visuaalisen eläkelaskelman, joka yhdistää eläkkeesi eri tulonlähteet.

TUTUSTU