Webinaari: Mitä pääomasijoittajan täytyy tietää datasta, AI:stä, ICT:stä ja tietoturvasta?

Torstai 18.3.2021 klo 11.00-12.30 | Virtuaalisesti

Webinaari: Mitä pääomasijoittajan täytyy tietää datasta, AI:stä, ICT:stä ja tietoturvasta?

Torstai 18.3.2021 klo 11.00-12.30 | Virtuaalisesti

Ilmoittaudu tästä

Kaikki liiketoiminta digitalisoituu koronapandemian jälkeen yhä nopeammin. Miten omistaja voi vauhdittaa kasvua datan ja tekoälyn avulla? Entä millaisia asioita on huomioitava tietojärjestelmien ja tietoturvan osalta sijoituspäätöksiä tehdessä ja yritysjärjestelyjen aikana?

Näistä aiheista meille kertovat Futuricen co-founder Tuomas Syrjänen, Midagonin CEO Ilkka Töyrylä ja Nixun liiketoimintajohtaja Antti Nuopponen.

Tervetuloa mukaan!


Ohjelma

11.00 Tervetuloa

Yrityksen strateginen uudelleenpositiointi. Omistaja-arvolle kymmenkertainen kasvu datan ja tekoälyn kautta.
Tuomas Syrjänen, co-founder, Futurice

Integraatiot ja carve-out-tilanteet. Fuusio- ja yrityskauppatilanteiden onnistunut prosessi ICT:n näkökulmasta.
Ilkka Töyrylä, CEO, Midagon

Tietoturva-auditointi yritysjärjestelyjen yhteydessä.
Antti Nuopponen, liiketoimintajohtaja, hallinnoidut kyberturvapalvelut, Nixu

12.30 Webinaari päättyy

Ilmoittaudu tästä

Puhujat

Tuomas Syrjänen
co-founder, Futurice
Tuomas Syrjänen on Futuricen yksi perustajista. Hän toimi yrityksen toimitusjohtajana vuosina 2008-2018. Syrjäsen johdolla Futurice kasvoi voimakkaasti sekä koolla että kansainvälisyydellä mitattuna. Nykyisin Syrjänen vastaa Futuricen liiketoiminnan uudistamisesta datan ja AI:n avulla. Syrjänen on yksi itseohjautuvuuteen perustuvan johtamisen edelläkävijöistä. Nykyisessä työssään hän on keskittynyt digitalisaation, datan ja tekoälyn soveltamiseen prosessien johtamisessa sekä organisaation ja liiketoimintamallien kehittämisessä ja uudistamisessa.
Ilkka Töyrylä
CEO, Midagon
Ilkka Töyrylä on Midagonin toimitusjohtaja, pitkän linjan hankejohtaja ja vaativien liiketoiminnan transformaatioiden asiantuntija. Hänen erikoisosaamistaan on yritysjärjestelyihin liittyvien ICT-integraatioiden ja carve-outien toteuttaminen. Esityksessään hän kertoo, kuinka varmistaa fuusion tai yrityskaupan onnistuminen ja liiketoiminnan jatkuvuus ICT:n näkökulmasta
Antti Nuopponen
liiketoimintajohtaja, hallinnoidut kyberturvapalvelut, Nixu
Tietoturva on aina ollut osa Antin uraa, joka on kulkenut tietoturvaohjelmistojen kehittäjästä monen vaiheen kautta kyberturvapalveluiden johtajaksi. Antti loi Nixun tietomurtojen tutkintaan ja tietoturvapoikkeamien hallintaan keskittyvän yksikön ja johti sitä useita vuosia. Hän vastasi kymmenistä tietomurtotapausten selvityksistä niin Suomessa kuin ulkomailla. Nykyään hän keskittyy siihen, miten tehokas kyberpuolustus kannattaa rakentaa.

 

Zapflow by Mandatum Life

Zapflow by Mandatum Life on digitaalinen palvelu, joka tuo yhteen pääomasijoittajat, näiden sijoitustiimit ja portfolioissa olevat yhtiöt sekä näille palveluita tarjoavat yritykset.

Zapflow by Mandatum Life -palvelun perustana toimii sijoitustiimien työkalu, joka helpottaa sijoitusprosessien, kauppojen ja portfolioyhtiöiden hallintaa. Työkalun ympärille on rakennettu ekosysteemi, jossa pääomasijoittajat voivat löytää sijoitusprosessin eri vaiheissa tarvittavia yhteistyökumppaneita. Alusta tarjoaa sijoitustiimeille ja palveluntarjoajille helpon tavan pyytää ja jättää tarjouksia sekä tehdä yhteistyötä.

Tutustu palveluun: zapflow.fi