Vakuut­tamisen webinaarit

Vakuut­tamisen webinaarit

Henkilövakuutuksillamme sinä ja läheisesi saatte taloudellista turvaa vakavan sairauden, työkyvyttömyyden tai kuoleman varalta. Autamme sinua varautumaan taloudellisesti ikävien tilanteiden varalta. Hyvää tuuria voi toivoa, mutta ei tilata. Oletko vakuuttanut kaikista tärkeimmän?

Miten varautua kuolemaan ennalta? -webinaari

Oletko järjestänyt asioitasi etukäteen kuoleman varalta? Oletko miettinyt, miten takaat lähimmäisillesi taloudellisen turvan kuolemasi jälkeen? Kuinka testamentilla voi vaikuttaa perintöveroon?

Mandatumin ja Aatoksen yhteistyössä järjestettävään webinaariin, jossa keskustellaan omaan kuolemaan varautumisen taloudellisista näkökulmista ja kuinka ennakoinnilla on mahdollista helpottaa läheisten taakkaa surun keskellä. 

Varaudu sijoittamisen ja perintösuunnittelun avulla

Onko perintösuunnittelun kannalta merkitystä, miten sijoitan? Miten hyödynnän sijoituksia perintö- ja verosuunnittelussa? Mikä on henkivakuutus? Mitä erilaisia henkivakuutuksia on olemassa?

Mandatumin ja Veronmaksajain Keskusliiton yhteiswebinaarissa kuulet perintösuunnittelun ja verotuksen mahdollisuuksista sekä Suomessa tarjolla olevista henkivakuutuksista. Webinaarissa käydään läpi myös tämän hetken markkinatilanne.

Varaudu vastoinkäymisiin -webinaari

Monet meistä kohtaavat merkittäviä vastoinkäymisiä elämänsä aikana – jos emme henkilökohtaisesti, ainakin joku lähellämme. Miten ihmismieli reagoi vastoinkäymisiin? Miten voi vakauttaa elämän epävarmuutta ja vahvistaa toivoa? Elämän riskejä ei voi poistaa, mutta niihin voi varautua vakuuttamalla. 

Webinaarissa Mandatumin asiantuntijat Lasse Alvesalo ja Tuomas Simonen kertovat elämän riskeihin varautumisesta esimerkein. Kouluttajapsykoterapeutti ja tietokirjailija Maaret Kallio on mukana keskustelussa ja tarjoaa kuulijoille ajatuksia, mistä ammentaa turvaa ja toivoa vaikeina aikoina.

RISKEISTÄ VARAUTUMISEEN – WEBINAARI

Elämä on täynnä riskejä, osan kanssa pitää vain elää, isoon osaan voi onneksi varautua. Webinaarissa saat vastauksia siihen miten riskeihin voi varautua vakuuttamisen avulla. Lisäksi keskustellaan millaisia taloudellisia vaikutuksia ikävillä asioilla on.