Palkitsemisen webi­naarit ja pod­castit

Palkitsemisen webi­naarit ja pod­castit

Kun yrityksessäsi on johdonmukainen palkkapolitiikka ja palkitseminen tukee tavoitteiden saavuttamista, ohjaat työskentelyä oikeaan suuntaan. Tältä sivulta löydät kootusti palkitsemisen webinaarit ja podcastit.

Palkitseminen 2024 -tutkimuksen tuloswebinaari

Mandatumin palkitsemistutkimus on jälleen julkaistu. Tutkimukseen osallistui 1003 työntekijää ja 200 yritysjohtajaa. Millaisia palkitsemiskäytänteitä suomalaiset yritykset suosivat? Kuinka avointa palkitseminen on? Mitkä palkitsemisen osa-alueet koetaan motivoivimpina? Webinaari tarjoaa ainutlaatuisen katsauksen pinnalla oleviin palkitsemisteemoihin suomalaisissa yrityksissä.

Webinaarissa puhuu Mandatumin palkitsemispalveluiden liiketoimintajohtaja Kiisa Hulkko-Nyman ja tutkimustuloksia kommentoi YIT:n Head of Compensation & Benefits Heikki Soininen. Tapahtuman juontaa Mandatumin suurten ja keskisuurten yritysten johtaja Teemu Kantelinen.

ASKELEET KOHTI PALKKAUKSEN LÄPINÄKYVYYTTÄ

Kovaa kuhinaa suomalaisessa HR-kentässä aiheuttaneen palkkauksen läpinäkyvyysdirektiivin hyväksymisestä on nyt vuosi. Onko yrityksesi aloittanut valmistautumisen palkkauksen läpinäkyvyyteen? Kuinka tasa-arvoinen palkkaus- ja palkitsemisjärjestelmä rakennetaan? Miten yritys voi jo nyt kehittää raportointitapojaan kohti direktiivin vaatimuksia?

Webinaarissa Mandatumin palkitsemisen asiantuntijat Sini Jämsén, Kiisa Hulkko-Nyman ja Janne Tiainen avaavat keinoja valmistautua palkka-avoimuuteen.

MIKSI JOHTAJIEN ROOLI JA JAKSAMINEN ON KESKEINEN ASIA YRITYSTEN MENESTYKSELLE?

MPS Executive Searchin sekä Mandatumin webinaarissa keskustellaan johtajien kasvu- ja muutostavoitteista, jotka ovat lähes poikkeuksetta korkealla ja tutkimusten mukaan johtajina toimii kunnianhimoisia ihmisiä.

Miten hallita tavoitteellisen, läpinäkyvän ja rohkaisevan johtamisen vaateita? Millaista kulttuuria ja arvoja rakennamme kovien tavoitteiden keskellä?

PALKKAUS­JÄRJESTELMÄ­WEBINAARI

Oikeudenmukaiseksi koettu peruspalkkausjärjestelmä muodostaa pohjan palkitsemiselle ja on tärkeässä osassa luomassa hyvää ja vastuullista työnantajakuvaa. Webinaarissa keskustellaan siitä, millaisia palkkausjärjestelmiä Suomesta löytyy.

Mitä palkkausjärjestelmien rakentamisessa tulee ottaa huomioon? Entä mikä palkkausjärjestelmän hyvässä soveltamisessa on tärkeää? Webinaarin puhujina yliopettaja Johanna MaaniemiHanna Skurnik-Järvinen Finavialta sekä Mandatumin johtava palkitsemiskonsultti Sini Jämsén sekä liiketoimintajohtaja Kiisa Hulkko-Nyman.

PALKKA­TASA-ARVO

Vastuullinen, tasa-arvoinen ja oikeudenmukaiseksi koettu palkkaus ja palkitseminen ovat avainasemassa hyvän työnantajakuvan luomisessa. Palkkatasa-arvoon liittyy myös paljon oikeudellista sääntelyä, joista yrityksen HR:n täytyy olla selvillä.

Webinaarissa käydään läpi, miten vastuullinen työnantaja tarkastelee palkkauksen ja palkitsemisen käytäntöjen tasa-arvoisuutta organisaatiossa ja miten mahdollisia kehittämistoimenpiteitä kannattaa suunnitella. Webinaarissa puhujina varatuomari Harri Hietala, Sopla Ky, johtava palkitsemiskonsultti Sini Jämsén, Mandatum ja liiketoimintajohtaja Kiisa Hulkko-Nyman, Mandatum.

TUNNISTA, VALMENNA JA PALKITSE OSAAJASI

Accountor ja Mandatum järjesti yhteiswebinaarin, josta saat vastauksia muun muassa seuraaviin kysymyksiin. Miten varmistetaan organisaation kilpailukykyisyys? Miten osaajat tunnistetaan ja millä keinoin osaamista johdetaan? Entä miten rakennetaan valmentava kulttuuri?

Saat myös konkreettisia esimerkkejä palkitsemisen välineistä ja ideoita niiden hyödyntämiseen muutoksen ja kasvun saavuttamiseksi.

PALKITSEMIS­TUTKIMUS 2022

Suomalaisista työntekijöistä hieman yli puolet kokee, että käytetyt palkitsemisjärjestelmät motivoivat. Mitkä tekijät vaikuttavat motivaation syntymiseen ja mitä yrityksissä pitäisi tehdä, jotta palkitsemisen vaikuttavuutta voitaisiin parantaa?

Mandatum tutki työntekijöiden ja työnantajien kokemuksia palkitsemisesta. Tutkimukseen haastateltiin 1 000 suomalaista työntekijää ja 300 yrityspäättäjää. Webinaarista saat vastaukset kysymyksiin ja kuulet vuoden 2022 palkkiotutkimuksen tulokset.

Palkkiorahasto

Palkkiorahasto on tehokas väline työntekijöille maksettavien palkkioiden hallinnointiin, maksamiseen ja sijoittamiseen. Juridiselta muodoltaan Palkkiorahasto on henkilöstörahasto.

Lue lisää

Haluatko keskustella palkitsemisesta?

  1. Jätä yhteystietosi oheiselle lomakkeelle

    Olemme sinuun yhteydessä, ja sovitaan tapaaminen. Voit kirjoittaa Lisätietoa-kenttään esimerkiksi sinulle sopivat soittoajat.

  2. Kartoitamme tarpeesi

    Tapaamisessa käymme läpi yrityksesi tilanteen ja henkilöstön palkitsemiseen liittyvät tarpeet.

  3. Saat meiltä tarjouksen

    Saat meiltä yrityksesi tarpeisiin sopivan suunnitelman henkilöstön palkitsemisen kokonaisuuden tai tietyn palkitsemisjärjestelmän kehittämisestä organisaatiossasi.