Webinaari: Sijoittamisen myytit 2

Keskiviikko 15.9.2021 klo 17 - 18 | Virtuaalisesti

Webinaari: Sijoittamisen myytit 2

Keskiviikko 15.9.2021 klo 17 - 18 | Virtuaalisesti

Kokeile sijoituslaskuria

Onko sijoittaminen vaikeaa ja aikaa vievää? Sopiiko sijoittaminen vain varakkaille?

Kevään huippusuosittu webinaari sijoittamisen myyteistä saa vihdoin jatkoa! Nyt perehdytään etenkin aloittelevia sijoittajia askarruttaviin kysymyksiin, kuten siihen vaatiiko menestynyt sijoittaminen paljon opettelua ja vuosikymmenten sitoutumisen. Tällä kertaa myyttejä ovat murtamassa yksityissijoittaja ja sijoituskirjailija Merja Mähkä ja Mandatumin sijoittamisen asiantuntijat Tuomas Simonen ja Topias Kukkasniemi.


Ohjelma

17.00 Tervetuloa

Resurssien myytti
Vaatiiko sijoittaminen paljon aikaa ja vaivaa?

Varallisuuden myytti
Onko oltava varakas, jotta voi sijoittaa?

Ajan myytti
Onko sijoittaminen kannattavaa vain pitkällä aikavälillä?

18.00 Webinaari päättyy

Puhujat

Merja Mähkä
Yksityissijoittaja ja sijoituskirjailija
Merja Mähkä on yksityissijoittaja, sijoituskirjailija ja -kolumnisti. Työssään hän keskittyy auttamaan aloittelijoita alkuun sijoittamisessa.
Tuomas Simonen
Johtaja, henkilöasiakas- ja digitaalinen myynti
Tuomas Simonen toimii Mandatumin henkilöasiakas- ja digimyynnin johtajana. Hän vastaa laajasti asiakaslähtöisestä liiketoiminnan kehittämisestä.
Topias Kukkasniemi
Seniorisalkunhoitaja
Topias Kukkasniemi on Mandatum Asset Managementin täyden valtakirjan asiakassalkkujen seniorisalkunhoitaja, jota kiinnostaa etenkin maailmantalous ja vastuullinen sijoittaminen.

Katso webinaarin tallenne

Millainen sijoitusratkaisu sopii sinulle?

Itsenäiset sijoittajat voivat suunnata käymään kauppaa Trader-kaupankäyntipalveluun, jonka tarjoaa Saxo Bank. Digitaalinen varainhoito puolestaan sopii vaivatonta sijoittamisen ratkaisua etsiville.

Jos haluat keskustella sijoitusasiantuntijan kanssa sinulle sopivasta vaihtoehdosta, ota yhteyttä.

Digitaalinen varainhoito vaivattomuutta arvostavalle

green-week-kuvatesti.jpg

Digitaalinen varainhoito on vaivaton sijoittamisen palvelu, jossa voit tehdä kerta- ja kuukausisijoituksia jo 25 euron summalla.

Digitaalinen varainhoitaja ohjaa sinut läpi sijoitussuunnitelman teon ja ehdottaa valintoihisi perustuen sopivaa sijoituskoria. Pystyt mobiilipalvelusta seuraamaan, miten sijoituksesi kehittyvät ja oletko matkalla asettamaasi tavoitteeseen. Lisäsijoitusten tekeminen on helppoa, ja rahat ovat joustavasti käytössäsi.

Tee sijoituskartoitus ja avaa asiakkuus

Itsenäisen sijoittajan Trader-kaupankäyntipalvelu

trader-platta.jpg

 Saxo Bankin tarjoama Trader-kaupankäyntipalvelu tarjoaa poikkeuksellisen laajan valikoiman sijoituskohteita maailmanlaajuisilta markkinoilta. Voit valita yli 40 000 sijoituskohteesta ja jopa 37 eri markkinasta. Osakkeiden, rahastojen ja ETF-rahastojen lisäksi valikoimaan kuuluvat valuutat, raaka-aineet, futuurit, optiot ja bondit.

Mandatum Life Palvelut Oy toimii Suomessa Saxo Bankin sidonnaisasiamiehenä.

Tutustu Traderiin