Webinaari: Johtaja, jaksatko johtaa?

Keskiviikkona 20.9.2023 klo 10-11 | Virtuaalisesti

Webinaari: Johtaja, jaksatko johtaa?

Keskiviikkona 20.9.2023 klo 10-11 | Virtuaalisesti

Ilmoittaudu tästä
Miksi johtajien rooli ja jaksaminen on keskeinen asia yritysten menestykselle?
 
Johtajien kasvu- ja muutostavoitteet ovat lähes poikkeuksetta korkealla ja tutkimusten mukaan johtajina toimii kunnianhimoisia ihmisiä. Miten hallita tavoitteellisen, läpinäkyvän ja rohkaisevan johtamisen vaateita? Millaista kulttuuria ja arvoja rakennamme kovien tavoitteiden keskellä? 
 
Lämpimästi tervetuloa MPS Executive Searchin sekä Mandatumin maksuttomaan webinaariin, jossa Mandatumin palkitsemispalveluiden liiketoimintajohtaja Kiisa Hulkko-Nyman ja MPS-Yhtiöiden tutkimusjohtaja Niilo Mäkelä keskustelevat yhdessä hallitusammattilainen Leena Niemistön kanssa, miten johtajat pystyvät navigoimaan paineiden ristiaallokossa ja miten johtajien jaksamista voidaan tukea.
 
Webinaarin moderaattorina toimii MPS Executive Search Oy:n Leader of Banking & Finance segment Jussi Kärkkäinen. Hänellä on yli 20 vuoden kokemus finanssisektorilla liiketoiminnan johtamis -ja kehittämistehtävistä.

Varaa paikkasi tästä

Puhujat

Kiisa Hulkko-Nyman
Kiisa Hulkko-Nyman on Mandatumin palkitsemispalvelujen liiketoimintajohtaja. Hän on tehnyt pitkän uran palkkauksen ja palkitsemisen kehittämisen ja tutkimuksen parissa sekä kehittänyt yli 100 yrityksen ja organisaation palkitsemisjärjestelmiä. Aiemmin Kiisa johti Aalto-yliopistolla palkitsemisen tutkimusohjelmaa ja on väitellyt tohtoriksi tulospalkitsemisen strategisesta roolista suomalaisyrityksissä.
Leena Niemistö
Leena Niemistö on lääketieteen tohtori ja hallintotieteiden kunniatohtori. Hän on työskennellyt koko työuransa lääketieteen parissa ja viimeiset kaksikymmentä vuotta terveyspalveluiden johtotehtävissä. Hän toimii nykyisin hallitusammattilaisena ja kasvuyhtiösijoittajana. Hänellä on monipuolista hallituskokemusta erilaisista organisaatioista listayhtiöistä, kasvuyhtiöihin ja säätiöistä yhdistyksiin. Hänen roolinsa on usein hallituksen puheenjohtajana ja henkilöstövaliokunnan jäsenenä sparrata toimitusjohtajaa ja ylintä johtoa kehittymään johtajina.
Niilo Mäkelä
Psykologi Niilo Mäkelä toimii MPS:n tutkimusjohtajana ja haluaa selvittää mitä ihmisten ja numeroiden taustalta löytyy. Niilo kehittää uusia mittareita sekä toteuttaa erilaisia tutkimus- ja kehitysprojekteja organisaatioiden ja osaajien kehittämiseksi. Niilo vastaa MPS:n vuosittaisesta johtajuustutkimuksesta.

Haluatko keskustella palkitsemisesta?

  1. Jätä yhteystietosi oheiselle lomakkeelle

    Olemme sinuun yhteydessä, ja sovitaan tapaaminen. Voit kirjoittaa Lisätietoa-kenttään esimerkiksi sinulle sopivat soittoajat.
  2. Kartoitamme tarpeesi

    Tapaamisessa käymme läpi yrityksesi tilanteen sekä henkilöstön ja johdon palkitsemiseen liittyvät tarpeet.

  3. Saat meiltä tarjouksen

    Saat meiltä yrityksesi tarpeisiin sopivan suunnitelman henkilöstön palkitsemisen kokonaisuuden tai tietyn palkitsemisjärjestelmän kehittämisestä organisaatiossasi.