Tulevaisuus-seminaari 2020

Keskiviikko 25.11.2020 klo 16-17.30 | Virtuaalisesti

Tulevaisuus-seminaari 2020

Keskiviikko 25.11.2020 klo 16-17.30 | Virtuaalisesti

Positiivisiin uutisiin tarvitaan yritysten kasvua. Kasvua luovat omistajat.

Omistajat ovat sijoittajia.

Viidettä kertaa järjestettävässä Tulevaisuus-seminaarissa Suomen Pankin johtokunnan puheenjohtaja Olli Rehn pohtii, mitä Suomen on muutettava omassa tekemisessään, jotta talous saadaan jälleen kasvuun. Hallitusammattilainen Sanna Suvanto-Harsaae valottaa, mitä suomalaisilta yrityksiltä vaaditaan uusien menestystarinoiden luomiseksi. Lopuksi Mandatum Lifen Private Equity -sijoituksista vastaava johtaja Alexander Antas kuvaa esimerkkien kautta, millaisia vaikutuksia suomalaisiin kasvuyhtiöihin sijoittaminen tuo sijoittajille.

"Mandatum Lifen Tulevaisuus-seminaari antaa vastauksia – ja esittää kysymyksiä – aikamme tärkeimpään haasteeseen. Tervetuloa mukaan."

Petri Niemisvirta, toimitusjohtaja, Mandatum Life

 


Ohjelma

16.00 Tervetuloa
Peter Nyman, juontaja

Petri Niemisvirta, toimitusjohtaja, Mandatum Life

Loputtomat kriisiviikot vai sittenkin kasvun tie?
Olli Rehn, johtokunnan puheenjohtaja, Suomen Pankki

Voittajan tie - näillä eväillä voimme menestyä
Sanna Suvanto-Harsaae, hallitusammattilainen

Case study: Suomalaisiin kasvuyhtiöihin sijoittaminen
Alexander Antas, Private Equity -sijoituksista vastaava johtaja, Mandatum Life

17.30 Seminaari päättyy


 

Puhujat

Petri Niemisvirta
Toimitusjohtaja, Mandatum Life
Petri Niemisvirta on toiminut Mandatum Lifen toimitusjohtajana vuodesta 2001. Mandatum Lifen näkemys on, että vastuullinen liiketoiminta vetää asiakkaiden lisäksi puoleensa pitkäjänteisiä omistajia, sijoittajia ja motivoitunutta henkilöstöä. Hyvin hoidettu ja johdettu liiketoiminta luo hyvinvointia ympäröivään yhteiskuntaan. Sellainen liiketoiminta vahvistaa myös kilpailukykyä.
Olli Rehn
Johtokunnan puheenjohtaja, Suomen Pankki
Olli Rehn on Suomen Pankin johtokunnan puheenjohtaja. Hän on toiminut pääjohtajana 12.7.2018 alkaen. Pääjohtaja Rehn vastaa rahapolitiikan valmistelusta, kotimaan talouspoliittisesta vaikuttamisesta, ulkoisesta viestinnästä, kansainvälisistä asioista sekä sisäisestä tarkastuksesta. Pääjohtaja on Euroopan keskuspankin neuvoston jäsen.
Sanna Suvanto-Harsaae
Hallitusammattilainen
Alexander Antas
Private Equity sijoituksista vastaava johtaja, Mandatum Life
Alexander Antas on Mandatum Lifen Private Equity (PE) sijoituksista vastaava johtaja, hän toimii myös Mandatum Life Private Equity Partnership rahaston päävastuullisena johtajana. Mandatum Life Private Equity Partnership on Mandatumin ensimmäinen suoria PE sijoituksia tekevä rahasto.
Peter Nyman
Juontaja
Peter Nyman toimii seminaarin juontajana. Nyman on tv-ammattilainen, viestintävalmentaja ja Suomen suosituimpia juontaja-moderaattoreita satojen seminaarien kokemuksella.