Sijoittajan sadonkorjuu

Webinaari | 12.10.2022 | klo 16-17

Sijoittajan sadonkorjuu

Webinaari | 12.10.2022 | klo 16-17

Ilmoittaudu tästä

Miltä syksy näyttää sijoitusmarkkinoilla? Tarjoavatko raaka-aineet ja maataloustuotteet uusia mahdollisuuksia sijoittajille? Kuinka kerätä osinkosatoa ympäri vuoden?

Virittäydy Stocktoberfestin tunnelmaan ja tule kuuntelemaan ajankohtaista sijoituswebinaaria siitä, mitä markkinoilla tapahtuu juuri nyt.

Tässä maksuttomassa 12.10. järjestettävässä sijoittamisen webinaarissa käydään läpi markkinatilannetta ja raaka-aineissa ja maataloustuotteissa piileviä sijoitusmahdollisuuksia. Lisäksi keskustellaan siitä, kuinka arvo-osakkeilla voi kerätä osinkosatoa.

Seniorisalkunhoitaja Topias Kukkasniemi käy markkinakatsauksessa läpi ajankohtaisten ilmiöiden vaikutuksia sijoitusmarkkinoihin. Trader-kaupankäyntipalvelun asiantuntija Veli-Matti Valkama kertoo, millaisia mahdollisuuksia raaka-aineet ja maataloustuotteet tuovat sijoittajan salkkuun. Lisäksi webinaarissa käsitellään, kuinka sijoittaja voi kerätä osinkosatoa arvo-osakkeilla.

Tule kuuntelemaan ja poimi parhaat ideat oman salkun hajauttamiseen ja osinkosadon keräämiseen. Sijoittajan sadonkorjuu voi olla vaikka joka kuukausi!

Tervetuloa mukaan!

Ilmoittaudu tästä

Puhujat

Topias Kukkasniemi
Seniorisalkunhoitaja, MAM
Topias Kukkasniemi on Mandatum Asset Managementin täyden valtakirjan asiakassalkkujen seniorisalkunhoitaja, jota kiinnostaa etenkin maailmantalous ja vastuullinen sijoittaminen.
Veli-Matti Valkama
Trader-kaupankäyntipalvelun asiantuntija, Mandatum
Veli-Matti Valkama toimii Mandatumissa Trader-kaupankäyntipalvelun asiantuntijana.