Palkitseminen 2024 -tutkimuksen tuloswebinaari

Tervetuloa webinaariin tiistaina 21.5. klo 8.30.

Ilmoittaudu webinaariin

Palkitseminen 2024 -tutkimuksen tuloswebinaari

Tervetuloa webinaariin tiistaina 21.5. klo 8.30.

Ilmoittaudu webinaariin

Mandatumin kattava palkitsemistutkimus* julkaistaan jälleen toukokuussa. Etsimme vastauksia siihen, miten suomalaisissa yrityksissä palkitaan ja kuinka palkitseminen koetaan. Meillä on ilo kutsua sinut webinaariin, jossa kerromme tuoreen tutkimuksemme tuloksista. Lisäksi tallenne toimitetaan kaikille ilmoittautuneille.

Millaisia palkitsemiskäytänteitä suomalaiset yritykset suosivat? Kuinka avointa palkitseminen on? Mitkä palkitsemisen osa-alueet koetaan motivoivimpina? Webinaari tarjoaa ainutlaatuisen katsauksen pinnalla oleviin palkitsemisteemoihin suomalaisissa yrityksissä.

Puhujana webinaarissa on Mandatumin palkitsemispalveluiden liiketoimintajohtaja Kiisa Hulkko-Nyman ja tutkimustuloksia kommentoi YIT:n Head of Compensation & Benefits Heikki Soininen. Tapahtuman juontaa Mandatumin suurten ja keskisuurten yritysten johtaja Teemu Kantelinen.

* Mandatum Life Palvelut Oy:n teettämän tutkimuksen toteutti Innolink. Tutkimukseen osallistui 1003 työntekijää ja 200 yritysjohtajaa. Edellinen tutkimus toteutettiin 2022.

Ilmoittaudu

 

Puhujat

Kiisa Hulkko-Nyman
LIIKETOIMINTAJOHTAJA, MANDATUM
Kiisa on tehnyt pitkän uran palkkauksen ja palkitsemisen kehittämisen ja tutkimuksen parissa sekä kehittänyt yli 100 yrityksen ja organisaation palkitsemisjärjestelmiä. Aiemmin Kiisa johti Aalto-yliopistolla palkitsemisen tutkimusohjelmaa ja on väitellyt tohtoriksi tulospalkitsemisen strategisesta roolista suomalaisyrityksissä.
Heikki Soininen
HEAD OF COMPENSATIONS & BENEFITS, YIT
Heikki on toiminut 17 vuotta henkilöstöhallinnon tehtävissä keskittyen erityisesti palkitsemiseen ja suorituksen johtamiseen kansainvälisissä organisaatioissa syklisillä teollisuuden toimialoilla. Hän on toiminut aktiivisena mentorina ja kouluttajana lähes 20 vuotta. Hän on Juvenes Oy:n hallituksen jäsenen.

Haluatko keskustella palkitsemisesta?

  1. Jätä yhteystietosi oheiselle lomakkeelle

    Olemme sinuun yhteydessä, ja sovitaan tapaaminen. Voit kirjoittaa Lisätietoa-kenttään esimerkiksi sinulle sopivat soittoajat.
  2. Kartoitamme tarpeesi

    Tapaamisessa käymme läpi yrityksesi tilanteen ja henkilöstön palkitsemiseen liittyvät tarpeet.
  3. Saat meiltä tarjouksen

    Saat meiltä yrityksesi tarpeisiin sopivan suunnitelman henkilöstön palkitsemisen kokonaisuuden tai tietyn palkitsemisjärjestelmän kehittämisestä organisaatiossasi.