Palkitsemistutkimus 2020

Palkitsemistutkimus 2020

Millainen palkitseminen kannattaa? Kysyimme suomalaisilta työntekijöiltä ja työnantajilta.

Suomalaisista työntekijöistä hieman yli puolet kokee, että käytetyt palkitsemisjärjestelmät motivoivat. Mitkä tekijät vaikuttavat motivaation syntymiseen ja mitä yrityksissä pitäisi tehdä, jotta palkitsemisen vaikuttavuutta voitaisiin parantaa?

Mandatum Life tutki työntekijöiden ja työnantajien kokemuksia palkitsemisesta. Tutkimukseen haastateltiin 1 000 suomalaista työntekijää ja 300 yrityspäättäjää.

Lataa tutkimustulokset tästä.

 

Tutkimustulokset webinaaritallenteena

Palkitsemistutkimus 2020 -webinaarissa Mandatum Lifen palkitsemispalvelujen liiketoimintajohtaja Kiisa Hulkko-Nyman ja Varman henkilöstö- ja viestintäjohtaja Katri Viippola kertovat ja analysoivat tuloksia tuoreeltaan. Kuulet muun muassa:

 • millaisia palkitsemisjärjestelmiä suomalaisyrityksissä on käytössä
 • millainen palkitseminen motivoi työntekijöitä
 • mikä on rahallisen palkitsemisen rooli kokonaisuudessa
 • mikä vaikuttaa palkitsemisen toimivuuteen

Webinaarissa keskustelevat

Kiisa Hulkko-Nyman
Kiisa Hulkko-Nyman on Mandatum Lifen palkitsemispalvelujen liiketoimintajohtaja. Hulkko-Nyman on tehnyt pitkän uran palkkauksen ja palkitsemisen kehittämisen ja tutkimuksen parissa. Aiemmin hän johti Aalto-yliopistolla palkitsemisen tutkimusohjelmaa ja on väitellyt tohtoriksi tulospalkitsemisen strategisesta roolissa suomalaisyrityksissä vuonna 2016.
Katri Viippola
Katri Viippola on Varman HR:stä, viestinnästä ja vastuullisuudesta vastaava johtaja. Viippolan tausta on media-alalla, jossa hän on työskennellyt pitkään journalististen tehtävien parissa muun muassa Ylellä. Viippola istuu Ylen, Terveystalon ja TAT:n hallituksissa.

Kiinnostuitko?

 1. Jätä yhteystietosi oheiselle lomakkeelle

  Olemme sinuun yhteydessä, ja sovitaan tapaaminen. Voit kirjoittaa Lisätietoa-kenttään esimerkiksi sinulle sopivat soittoajat.
 2. Kartoitamme tarpeesi

  Tapaamisessa käymme läpi yrityksesi tilanteen ja henkilöstön palkitsemiseen liittyvät tarpeet.
 3. Saat meiltä tarjouksen

  Saat meiltä yrityksesi tarpeisiin sopivan suunnitelman henkilöstön palkitsemisen kokonaisuuden tai tietyn palkitsemisjärjestelmän kehittämisestä organisaatiossasi.