Webinaari: Varaa olla sijoittamatta?

Tiistai 22.11.2022 klo 16 - 17 | Virtuaalisesti

Webinaari: Varaa olla sijoittamatta?

Tiistai 22.11.2022 klo 16 - 17 | Virtuaalisesti

Ilmoittaudu tästä

Millaisia mahdollisuuksia muuttunut markkinaympäristö tarjoaa sijoittajille? Uskaltaako nyt sijoittaa – vai olla sijoittamatta?

Talouskasvu hiipuu ja inflaatio jyllää. Muuttunut sijoitusympäristö on laskenut osakkeiden arvoa ja korkea korkotaso on nostanut erityisesti korkosijoitusten houkuttelevuutta. Markkina tarjoaa aivan uudenlaisia mahdollisuuksia, mutta voi myös huolestuttaa sijoittajaa. Mikä neuvoksi, jos oman salkun riskitaso nyt mietityttää?

Tästä keskustellaan 22.11.2022 järjestettävässä ajankohtaisessa sijoituswebinaarissa, jossa puhujina ovat Mandatumin sijoittamisen asiantuntijat Lassi Järvinen ja Tuomas Simonen.

Tervetuloa mukaan maksuttomaan webinaariin!

Ilmoittaudu tästä

Puhujat

Lassi Järvinen
Head of Allocation Products, Mandatum Asset Management
Lassi Järvinen vastaa täyden valtakirjan mandaattivarainhoidosta, mandaattivarainhoidon osake- ja korkosijoituksista sekä mandaattivarainhoidon vastuullisesta sijoitusprosessista.
Tuomas Simonen
Johtaja, henkilöasiakas- ja digitaalinen myynti Mandatum
Tuomas Simonen toimii Mandatumin henkilöasiakas- ja digimyynnin johtajana. Hän vastaa laajasti asiakaslähtöisestä liiketoiminnan kehittämisestä.

Sijoittaminen on kauaskantoinen päätös. Vaurastu ammattilaisen avulla tai itse.

Sijoittaminen on tekemistä. Haluatko itse seurata markkinaliikkeitä ja käydä kauppaa? Vai toivotko ammattilaisen tukea sijoitussuunnitelmasi toteuttamisessa? Valitse jompikumpi tai molemmat, ja sijoita kuten haluat. Mandatumista saat enemmän.

Kun avaat digitaalisen varainhoidon palvelun 30.11. mennessä, saat 2 % tuottobonuksen ensimmäisen kolmen kuukauden aikana sijoitetuille varoille aina 25 000 euroon saakka. Edun saat käyttöösi kampanjakoodilla "etu-enemman".

Digitaalista varainhoitoa

Digitaalisella varainhoidon palvelulla teet kuukausisijoittamisesta vaivatonta ja pääset mukaan Mandatumin käsin poimittuihin ja ainutlaatuisiin sijoituskohteisiin. Avaa palvelu viimeistään 30.11. ja saat huikean 2 % tuottobonuksen ensimmäisen 3 kk sijoituksista. Edun saat käyttöösi kampanjakoodilla "etu-enemman".

Tutustu palveluun
Itsenäistä sijoittamista

Palkitusta Trader-kaupankäyntipalvelusta löydät kymmeniätuhansia sijoituskohteita osakkeista optioihin 37 eri markkinalta. Uutena asiakkaana käyt kauppaa edullisimmassa hintaluokassa (alk. 0,03 % min. 3 €) jopa 2 kuukautta. Mandatum Life Palvelut Oy toimii Suomessa Saxo Bankin sidonnaisasiamiehenä.

Tutustu Traderiin
Henkilökohtaista varainhoitoa

Haluatko jutella sijoitusasiantuntijan kanssa? Haluatko sijoittaa johonkin erikoiskohteistamme? Saat käyttöösi henkilökohtaisen sijoitusasiantuntijan, kun sinulla on sijoitettavaa varallisuutta yli 100 000 €. Varaa maksuton keskusteluaika sijoitusasiantuntijan kanssa.

Varaa aika