Webinaari: Vastuullinen sijoittaminen - maailman muuttamista?

Torstai 25.11.2021 klo 17 - 18 | Virtuaalisesti

Webinaari: Vastuullinen sijoittaminen - maailman muuttamista?

Torstai 25.11.2021 klo 17 - 18 | Virtuaalisesti

Ilmoittaudu tästä

Vastuullisesta sijoittamisesta puhutaan paljon, mutta käytännössä se tuntuu monesta vaikealta. Mistä se johtuu ja onko vastuullinen sijoittaminen oikeasti vaikeaa? Tarkoittaako ympäristön ja muiden vastuullisuusteemojen huomiointi sijoittamisessa tuotoista tinkimistä? Miten voin olla varma, että vastuullinen sijoittaminen on oikeasti vastuullista?

Vastuullinen sijoittaminen - viherpesua ja tuotoista tinkimistä vai maailman muuttamista? Näistä keskustellaan 25.11.2021 järjestettävässä inspiroivassa sijoituswebinaarissa, jossa puhujina ovat Mandatumin sijoittamisen asiantuntijat Topias Kukkasniemi ja Lassi Järvinen. Webinaarin juontaa Mandatumin asiakkuusjohtaja Teemu Kantelinen. Tämä webinaari on sinulle, joka olet kiinnostunut vastuullisesta sijoittamisesta ja sijoittamisella vaikuttamisesta.

Tervetuloa mukaan maksuttomaan webinaariin!


Ohjelma

17:00 Tervetuloa

Mitä on vastuullinen sijoittaminen?

Onko vastuullinen sijoittaminen vaikeaa?

Luovutko tuotoista, jos sijoitat vastuullisesti?

Kysymykset ja kommentit

18:00 Webinaari päättyy

Ilmoittaudu tästä

Puhujat

Lassi Järvinen
Salkunhoitaja, Mandatum Asset Management
Lassi Järvinen toimii Mandatum Asset Managementin salkunhoitajana. Hänen vastuullaan ovat useaan eri omaisuuslajiin sijoittavat allokaatioratkaisut sekä MAM:in sijoitusnäkemyksen muodostaminen.
Topias Kukkasniemi
Senior Portfolio Manager, Mandatum Asset Management
Topias Kukkasniemi toimii Mandatum Asset Managementissa seniorisalkunhoitajana.
Teemu Kantelinen
Asiakkuusjohtaja, Mandatum
Teemu Kantelinen toimii asiakkuusjohtajana Mandatumissa. Hänen vastuullaan ovat keskisuuret yritykset ja suurasiakkuudet.

Löydä vaikuttavat sijoittamisen edut ja osallistu 1000 euron sijoitussalkun arvontaan.

Avaamalla yhden seuraavaksi mainituista sijoittamisen palveluista 31.12. mennessä, osallistut 1000 euron sijoitussalkun arvontaan digitaaliseen varainhoitoon.

Itsenäisesti sijoittava voi suunnata käymään kauppaa Trader-kaupankäyntipalveluun. Valmiimpaa ratkaisua ja ammattitason hajautusta etsiville löytyy digitaalinen varainhoito. Jos olet kiinnostunut sijoittamaan pienen ihmisen tulevaisuuteen, valitse lapselle säästämisen ratkaisu.

Jos haluat keskustella sijoitusasiantuntijan kanssa sinulle sopivasta vaihtoehdosta, ota yhteyttä.

Hyödynnä tuottobonus digitaalisessa varainhoidossa

Vastuullisuus on olennainen osa digitaalista varainhoitoa, ja palvelun kautta saat ammattimaisen hajautuksen tarkoin valikoituihin kohteisiin. Avaa asiakkuus nyt ja hyödynnä vaikuttava etu: Saat 1 % tuottobonuksen 15.-28.11.2021 aikana sijoitetuille varoille 25 000 euroon asti. Tuottobonuksen maksamisen edellytyksenä on, että varat ovat sijoitettuna vähintään vuoden. Etu koskee myös nykyisiä asiakkaita.

Tutustu palveluun
Poimi vastuullisia kohteita Traderissa

Traderista löydät poikkeuksellisen laajan valikoiman sijoituskohteita maailmanlaajuisilta markkinoilta. Valitse salkkuusi esimerkiksi tulevaisuuden teknologioita tai uusiutuvaa energiaa. Mandatum Life Palvelut Oy toimii Suomessa Saxo Bankin sidonnaisasiamiehenä.

Tutustu Traderiin
Sijoita pienen ihmisen tulevaisuuteen

Mietitkö sinulle tärkeän lapsen tulevaisuutta? Lapselle säästämisen palvelu tarjoaa mahdollisuuden tukea lapsen tulevaisuutta kauaskantoisesti. Saat uutena asiakkaana palvelun nyt ilman merkintä- tai lunastuspalkkioita 15.-28.11.2021 välisenä aikana. Tutustu palveluun ja avaa asiakkuus jättämällä yhteydenottopyyntö. Mandatumin nykyasiakkaille etu on voimassa 31.12. saakka.

Tutustu palveluun
Voita 1000 euron sijoitussalkku

Voit voittaa 1000 euron sijoitussalkun digitaaliseen varainhoitoon, kun avaat asiakkuuden 31.12. mennessä Trader-kaupankäyntipalveluun, digitaaliseen varainhoitoon tai lapselle säästämisen palveluun.

Arvonnan säännöt