Yksityisvarain­hoito

Täysihoitoa varoillesi

Haluan keskustella varainhoidosta

Yksityisvarain­hoito

Täysihoitoa varoillesi

Haluan keskustella varainhoidosta
Vahva osaaja

Mandatumin varainhoidon asiakkaana tukenasi on kymmenien vuosien kokemus eri omaisuusluokista ja maailmanlaajuinen kontaktiverkosto​. Hoidamme varojasi kuten omiamme: pitkäjänteisesti ja muuttuvia markkinatilanteita hyödyntäen.​

SIJOITTAMISTA HENKILÖKOHTAISIIN TARPEISIIN

Palvelumme on enemmän kuin pelkkää sijoittamista: varainhoidon asiakkaana käytössäsi ovat myös perintösuunnittelun, eläkeratkaisujen ja henkilöriskeihin varautumisen asiantuntijat. Sinua parhaiten palveleva ​kokonaisuus muuttuu maailman ja tavoitteidesi mukana.​

LAADUKKAAT SIJOITUSKOHTEET​​

Varainhoidon asiakkaana pääset kiinni myös erikoisempiin sijoituskohteisiin ja hyödyt kauttamme suuren sijoittajan skaalaeduista. Tarjoamme sinulle sellaisia sijoituskohteita, joissa näemme itse mahdollisuuksia.

Varainhoidon palveluita tarjoaa Mandatum Henkivakuutusosakeyhtiö sekä sen asiamiehinä toimivat Mandatum Asset Management Oy ja Mandatum Life Palvelut Oy . Varainhoitosopimus on sijoitussidonnainen vakuutus, jonka tarjoaja on Mandatum Henkivakuutusosakeyhtiö.

NÄIN SIJOITAMME VAROJASI

Sijoitamme kärsivällisesti, tavoitellen hoidettaville varoillesi hyvää tuottoa pitkällä aikavälillä. Oma varainhoitajasi auttaa sinua valitsemaan tavoitteisiisi ja kokonaistilanteeseesi parhaiten sopivat ratkaisut.

Varainhoitomme on joustavaa. Kun maailma muuttuu, tai tilanteesi ja tarpeesi elävät, me reagoimme. Hyödyt Mandatumin sijoitusnäkemyksestä ja sijoituskohteiden valikoimasta ilman, että sinun tarvitsee itse jatkuvasti reagoida markkinoiden muutoksiin. Varainhoitajasi seuraa rinnallasi sijoitussuunnitelmasi toteutumista säännöllisissä tapaamisissa ja sopii tarvittaessa muokkauksista.

Saat henkilökohtaista varainhoitoa yli 500 000 euron sijoitusvarallisuudelle.

9/10 koki saaneensa hyötyä tapaamisesta varainhoitajan kanssa*

”Varainhoitomme ytimessä ovat henkilökohtaisuus ja aktiivisuus, mistä saamme myös asiakkailtamme eniten kiitosta. Jokaisella asiakkaallamme on oma varainhoitaja, joka varmistaa, että asiakas pysyy matkalla kohti tavoitteitaan ja että hänen elämänsä riskeineen on huomioitu kokonaisvaltaisesti. Avaimena tässä on aktiivinen yhteydenpito. Varainhoitajamme tapaavat asiakkaitansa useita kertoja vuodessa.”

- Petri Väisänen, Mandatumin yksityisvarainhoidon johtaja.

* Mandatumin asiakaspalautekysely

Varautumisen palvelut varainhoidon asiakkaalle

Sijoitus huomiseen

Mandatum edellyttää kaikilta sijoituskohteiltaan vastuullista toimintatapaa. Uskomme, että pitkällä aikavälillä vastuullisesti toimivat yhtiöt tuottavat sijoituskohteina paremmin suotuisampien kasvunäkymien ja ennustettavamman kustannuskehityksen ansiosta.

Lue lisää

Sijoitus huomiseen

Mandatum edellyttää kaikilta sijoituskohteiltaan vastuullista toimintatapaa. Uskomme, että pitkällä aikavälillä vastuullisesti toimivat yhtiöt tuottavat sijoituskohteina paremmin suotuisampien kasvunäkymien ja ennustettavamman kustannuskehityksen ansiosta.

Lue lisää

Katso yhteyshenkilöt alueellasi

Helsinki     Muu Suomi

 

Klassikkosalkku pitää edelleen pintansa

Klassikot ovat klassikoita syystä. Viime vuosi moukaroi kuitenkin niin osakkeita kuin korkojakin ja osa sijoittajista oli valmis heittämään sijoitusstrategioiden klassikon, niin sanotun 60/40-salkun jo roskakoriin. Turha hötkyily voi kuitenkin pian kaduttaa.

Lue artikkeli

Kiinnostaako varainhoidon asiakkuus?

  1. Jätä yhteystietosi oheiselle lomakkeelle

    Olemme sinuun yhteydessä ja sovitaan tapaaminen. Voit ilmoittaa tässä esimerkiksi sinulle sopivat puhelinsoittoajat.

  2. Kartoitamme tarpeesi

    Käymme läpi tilanteesi ja kartoitamme sijoittamiseen liittyvät tarpeet.

  3. Sovimme jatkosta

    Keskusteltuamme kanssasi osaamme tarjota sinun tilanteeseesi sopivat sijoittamisen palvelut.