Digitaalinen varainhoito

Vaivaton sijoitusvakuutusPääset mukaan Mandatumin käsin poimittuihin sijoituskohteisiin ja turvaat läheisiäsi henkivakuutuksella.

Aloita sijoittaminen

Digitaalinen varainhoito

Vaivaton sijoitusvakuutusPääset mukaan Mandatumin käsin poimittuihin sijoituskohteisiin ja turvaat läheisiäsi henkivakuutuksella.

Aloita sijoittaminen
5 valmista salkkua

Digitaalinen varainhoitajamme kartoittaa sinulle sopivimman allokaatiokorin viiden valmiiksi hajautetun vaihtoehdon joukosta.

Ammattimainen tapa hoitaa varallisuuttasi

Kokeneet asiantuntijamme hoitavat varojasi pitkäjänteisesti. Varojasi sijoitetaan kohteisiin, jotka tyypillisesti ovat vain ammattisijoittajien saatavilla.

Pysy ajan tasalla ja tee muutoksia mobiilisti

Seuraa mobiilipalvelussa, miten sijoituksesi kehittyvät ja oletko matkalla asettamaasi tavoitteeseen. Kuukausittaisen sijoitussumman muuttaminen ja lisäsijoitusten tekeminen on helppoa.

Sijoitusvakuutuksen hyödyt

Sijoitusvakuutus on joustava ja vaivaton tapa sijoittaa pitkäjänteisesti. Voit yhdistää sijoittamisen ja muutosten tekemisen verotehokkaasti. Sijoitusvakuutukseen sisältyy myös henkivakuutus, joka tarjoaa taloudellista turvaa läheisillesi kuolemasi varalta.

Aloita tekemällä itsellesi sijoitussuunnitelma


Käy ensin keskustelu virtuaalineuvoja Arvon kanssa, joka auttaa sijoitussuunnitelman teossa ja ehdottaa valintoihisi perustuen sopivaa sijoituskoria. Suunnitelman mukainen salkku toteutetaan Mandatumin Allokaatio -sijoituskorilla. Sijoitussuunnitelman tekeminen vie vain 10 minuuttia eikä vielä sido sinua mihinkään.

Varainhoidon palveluita tarjoaa Mandatum Henkivakuutusosakeyhtiö sekä sen asiamiehinä toimivat Mandatum Asset Management Oy ja Mandatum Life Palvelut Oy . Varainhoitosopimus on sijoitussidonnainen vakuutus, jonka tarjoaja on Mandatum Henkivakuutusosakeyhtiö. Huomaathan, että sijoitusvakuutus myönnetään vain henkilöasiakkaille, joiden vakituinen asuinpaikka on Suomessa.

Tee ensimmäinen sijoitus ja seuraa sijoitustesi kehitystä

Sijoitussuunnitelman tehtyäsi, voit aloittaa kuukausisäästämisen valitsemalla sijoitettavan summan. Voit jatkossa muuttaa summaa ja pitää halutessasi taukoa.

Salkkusi kehittymistä voit seurata Mandatum Rahat -mobiilipalvelussa. Sijoitusvarojasi hoidetaan ammattimaisesti, pitkäjänteisesti ja hajauttaen. Varoja sijoitetaan myös kohteisiin, jotka tyypillisesti ovat vain ammattisijoittajien saatavilla.

Tietoa DIGITAALISESTA VARAINHOIDOSTA:

Mandatum_pylpyrä_black.svg

Hyödynnä arvokkaat edut.

Tutustu ajankohtaisiin etuihin Mandatumin palveluista.

Tutustu etuihin

OLETKO JO ASIAKAS?

Täältä löydät hyödyllistä tietoa digitaalisen varainhoidon asiakkuuteen liittyen.

Lue lisää