Yrityskaupan verotus ja vinkit myyntiin

Webinaari // keskiviikko 2.12. klo 11-12

Yrityskaupan verotus ja vinkit myyntiin

Webinaari // keskiviikko 2.12. klo 11-12

Ilmoittaudu

Valmistaudu yrityksen myyntiin

Yrityskauppaan kannattaa valmistautua huolella etukäteen. Verotuksen näkökulmasta on tärkeää ensinnäkin tiedostaa, onko kyseessä liiketoimintakauppa vai osakekauppa. Monessa kohdassa on hyötyä asiantuntijoiden avusta.

Webinaarissa Mandatum Lifen Senior Legal Counsel Mikko Ranta käy läpi yrityskaupan verotusta ja kaksi yrityskauppaa tehnyt perheyrittäjä Eeva Kovanen Kovanen Capitalista jakaa omat parhaat vinkkinsä.

Keskustelun juontaa Mandatum Lifen Yritykset ja Yksityisvarainhoito -yksikön johtaja Lasse Alvesalo.


Webinaarissa kuulet mm.
  • liiketoimintakaupan ja osakekaupan olennaiset erot verotuksen näkökulmasta
  • yritysjärjestelyiden ja muiden valmistelevien toimien merkityksen yrityskaupassa
  • mikä on asiantuntijoiden rooli kokonaisuudessa
  • millaiseen kokemukseen kannattaa varautua

Webinaarissa keskustelevat

Eeva Kovanen
Eeva Kovanen on perheyritys Kovanen Capital Oy:n toimitusjohtaja ja osakas. Perheyhtiö myi vuonna 2017 Kovasen henkilökuljetusliiketoiminnan ja elintarvikkeisiin erikoistuneen Kovanen Logistics Oy:n. Kovanen Capital Oy toimii tällä hetkellä perheomisteisena sijoitusyhtiönä.
Mikko Ranta
Mikko Ranta työskentelee Mandatum Lifen varainhoidossa Senior Legal Counselina. Hän on toiminut urallaan sekä veroasiantuntijana että varainhoidon lakimiehenä ja työskennellyt laajasti niin yrittäjien kuin yritysten verokysymysten parissa.
Lasse Alvesalo
Lasse Alvesalo on johtaja Mandatum Lifen Yritykset ja Yksityisvarainhoito -yksikössä. Hänellä on pitkä kokemus vakuutus- ja sijoitustoiminnasta erityisesti yritysten ja yrittäjien parissa.