Mandatumin henkilöstörahasto ja henkivakuutus

Medishareläisenä olet oikeutettu henkilöstö- eli palkkiorahastoon ja myös henkivakuutusturvan järjestäminen on mahdollista.

Henkilöstörahasto Henkivakuutus

Mandatumin henkilöstörahasto ja henkivakuutus

Medishareläisenä olet oikeutettu henkilöstö- eli palkkiorahastoon ja myös henkivakuutusturvan järjestäminen on mahdollista.

Henkilöstörahasto Henkivakuutus

Edut MediShareläisille Mandatumin henkilöstörahaston jäsenenä

MediShareläisenä teillä on mahdollisuus siirtää tulospalkkiot henkilöstörahastoon. Rahastoitaessa palkkiosta ei vähennetä työnantajan sivukuluja (24 %) eli tulospalkkio rahastoidaan kokonaisuudessaan. Työntekijä saa nostaessa 20 % verottomana ja loppuosasta maksaa ansiotuloveroa. Nostettavaan summaan ei myöskään kohdistu noin 8 % suuruisia sosiaalivakuutusmaksuja. Henkilöstörahasto toimii pitkän aikavälin säästämiseen ja joustaa erilaisissa elämäntilanteissa. Mitä kauemmin varojaan pitää rahastossa, sitä suurempi summa säästöön kertyy.

Henkivakuutus MediShareläisille

Henkivakuutus auttaa läheisiäsi pahimman yli taloudellisesti. Lakisääteiset etuudet eivät yleensä riitä turvaamaan tulevaisuutta, jos jotain ikävää tapahtuu. Mandatum ja MediShare ovat sopineet vaivattomasta henkivakuutusmahdollisuudesta hinta-laatusuhteeltaan kilpailukykyisessä henkivakuutusturvassa.
Arvokas turva ja selkeä korvaus

Henkivakuutuskorvaus auttaa esimerkiksi velkojen, vakuuksien ja arjen järjestelyissä. Se ei pienennä omaisten mahdollisesti saamien lakisääteisten korvausten määrää. Kuolemantapauksessa sovitun suuruinen henkivakuutuskorvaus maksetaan kerralla omaisille tai muulle nimetylle edunsaajalle. 

Turvan määrä

Henkivakuutuskorvauksen määrä arvioidaan tarvepohjaisesti elämäntilanteen mukaan. Henkivakuutuskorvauksen maksimisumma on 350 000 euroa.

Vaivattomuus

Turvan hakeminen tehdään Mandatumille työnantajan työkykyisyysilmoituksella eikä sinun tarvitse huolehtia terveysselvityksistä. Hakemiseen liittyen voit olla sähköpostitse yhteydessä Jenni Suonketoon.

M_plus_logo_black.png

Mandatumin asiakkaana sinulle kuuluvat nyt myös arvokkaat MandatumPlus-edut. Tutustu tällä hetkellä voimassa oleviin MandatumPlus-etuihin tästä. Edut näet myös kirjautuessasi verkkopalveluun. Hyväksy markkinointilupa verkkopalvelussa varmistaaksesi, että saat sähköpostiisi aina ensimmäisenä tiedon uusista MandatumPlus-eduista.

Tutustu etuihin

Yhteyshenkilö

Juha Korhonen
Vastuuyhteyspäälikkö
p. 050 536 5298
juha.o.korhonen(a)mandatum.fi