Yrittäjän varainhoito

Omat ja firman rahat

Haluan keskustella varainhoidosta

Yrittäjän varainhoito

Omat ja firman rahat

Haluan keskustella varainhoidosta
Liiketoiminta vie aikaa ja fokusta, sijoittamisen ei tarvitse

Saat sinun ja yrityksesi tilanteeseen ja tavoitteisiin parhaiten sopivat ratkaisut.

Hoidamme varojasi kuten omiamme

Hoidamme varojasi pitkäjänteisesti ja muuttuvia markkinatilanteita hyödyntäen, kuten hoidamme omiakin varojamme. Mukanamme pääset myös vain suursijoittajille suunnattuihin sijoituskohteisiin.

Tukena koko yrittäjän matkalla

On edessäsi sitten erilaiset yritysjärjestelyt tai yrityskaupat, mietit perhevarallisuuden suojaamista tai omaa ja perheesi turvaamista, asiantuntijamme ovat tukenasi koko yrittäjyyden matkalla.

Huoletonta varainhoitoa

Kun sinä keskityt yritykseesi, me huolehdimme, että niin yrityksesi kuin omat varasi tekevät töitä puolestasi. Saat sijoitettaville varoille helpon sekä joustavan sopimuksen ja hyödyt myös verotehokkaista sijoitusratkaisuistamme. Varojasi hoidetaan, kuten hoidamme omiammekin.

Varainhoitomme on sinulle huoletonta ja joustavaa. Hyödyt Mandatumin sijoitusnäkemyksestä ja sijoituskohteiden valikoimasta ilman, että sinun tarvitsee itse jatkuvasti reagoida markkinoiden muutoksiin. Voit siis huoletta keskittyä sinulle tärkeimpään. Ja jos oma tai yrityksesi tilanne matkalla muuttuvat, ratkaisumme mahdollistavat muutokset ilman ylimääräisiä kuluja.

Tunnemme yrittäjien tarpeet

Olemme kulkeneet yrittäjien rinnalla pitkään ratkomassa vaurastumisen ja varautumisen haasteita sekä löytämässä uusia mahdollisuuksia. Asiantuntijamme auttavat löytämään niin sinua kuin yritystäsi parhaiten palvelevat vaurastumisen tavoitteet ja keinot päästä niihin. Jos vasta harkitset yrityksesi varojen sijoittamista, autamme myös hahmottamaan, mikä osa varoista kannattaa jättää yrityksesi jokapäiväiseen toimintaan ja mikä osa sijoittaa, ja millä tavalla.

Huomioithan, että sijoitustoimintaan liittyy aina riskejä.

Jätä yhteydenottopyyntö

Varainhoidon palveluita tarjoaa Mandatum Henkivakuutusosakeyhtiö sekä sen asiamiehinä toimivat Mandatum Asset Management Oy ja Mandatum Life Palvelut Oy . Varainhoitosopimus on sijoitussidonnainen vakuutus, jonka tarjoaja on Mandatum Henkivakuutusosakeyhtiö.

Yrittäjän matkalle mahtuu monenlaista. Asiantuntijamme sekä laaja palveluvalikoimamme auttavat sinua yrityksen ja yrittäjyyden eri tarpeissa.

Ennakoimme puolestasi. Kartoitamme kokonaistilanteesi ja pääset sujuvamman yrittäjyyden tielle. Kun elämä ja tilanteet matkalla muuttuvat, varmistamme, että olet varautunut myös niihin asioihin, joita itse et välttämättä ole tullut ajatelleeksi.

Annamme juridista neuvontaa asiakkaillemme esimerkiksi seuraavista teemoista:

Enemmän kuin pelkkää sijoittamista

Sijoitus huomiseen

Mandatum edellyttää kaikilta sijoituskohteiltaan vastuullista toimintatapaa. Uskomme, että pitkällä aikavälillä vastuullisesti toimivat yhtiöt tuottavat sijoituskohteina paremmin suotuisampien kasvunäkymien ja ennustettavamman kustannuskehityksen ansiosta.

Lue lisää

Sijoitus huomiseen

Mandatum edellyttää kaikilta sijoituskohteiltaan vastuullista toimintatapaa. Uskomme, että pitkällä aikavälillä vastuullisesti toimivat yhtiöt tuottavat sijoituskohteina paremmin suotuisampien kasvunäkymien ja ennustettavamman kustannuskehityksen ansiosta.

Lue lisää

Kiinnostuitko yrittäjän varainhoidosta?

  1. Jätä yhteystietosi oheiselle lomakkeelle

    Olemme sinuun yhteydessä, ja sovitaan tapaaminen. Voit kirjoittaa Lisätietoa-kenttään esimerkiksi sinulle sopivat soittoajat.

  2. Kartoitamme tarpeesi

    Käymme läpi tilanteesi ja kartoitamme sijoittamiseen liittyvät tarpeet.

  3. Sovimme jatkosta

    Keskusteltuamme kanssasi osaamme tarjota sinun tilanteeseesi sopivat sijoittamisen palvelut.