Sijoituskorit vastuul­lisuutta koros­taville

Sijoituskorit vastuul­lisuutta koros­taville

Näihin sijoituskoreihin on poimittu erityisillä kriteereillä vastuullisuutta korostavia sijoituskohteita. Vastuullisesti toimiva yritys luo lisäarvoa houkuttelemalla luokseen pääomaa, osaamista ja asiakkaita. Valittavanasi on indeksi- ja osakesijoituskori. Sijoituskori on keino hajauttaa sijoituksia ja hyödyntää salkunhoitajan osaamista.

Ota yhteyttä, kun haluat sijoittaa vastuullisesti.

 

 

MIKÄ SIJOITUSKORI?

Sijoituskorin varat sijoitetaan määritellyn sijoitusstrategian mukaisesti, ja sijoituskorin tuotto perustuu sijoituskorin varojen tuottokehitykseen. Sijoituskori ei jaa tuottoa, vaan mahdollinen tuotto lisätään osuuden arvoon.

Katso kaikki sijoituskohteet

MANDATUM AM GLOBAL SUSTAINABLE EQUITY

Sijoituskori sijoittaa laadukkaisiin ja vastuullisiin yhtiöihin, joilla on selkeä liiketoiminta, hyvä kannattavuus ja vahva taloudellinen asema. Sijoituskorin päätöksentekoprosesseissa noudatetaan YK:n vastuullisen sijoittamisen periaatteita. Korin sijoitukset painottuvat kehittyneille markkinoille erityisesti Eurooppaan ja Yhdysvaltoihin. Korissa suositaan toimialoja, joilla on korkea alalle tulon kynnys, hyvä hinnoitteluvoima ja tasaisuutta yli ajan sekä liiketoiminnallisesti että kilpailullisesti. 

Korin sijoitusfilosofian lopputuloksena on salkku, joka sisältää taloudellisten tekijöiden ja vastuullisuuskriteereiden perusteella valittuna noin 40-60 ilmastonmuutoksen toiminnassaan huomioivan yhtiön osakkeita. Sijoituskori tavoittelee maailman osakemarkkinoille tyypillistä tuottoa.

Sijoita

MANDATUM MAAILMA ILMASTO INDEKSI

Sijoituskori soveltuu sijoittajalle, joka haluaa kiinnittää erityistä huomiota ilmastonmuutokseen ja vähentää sijoitustensa ilmastoriskiä tuotosta tinkimättä. Sijoituskori tarjoaa laajan kansainvälisen hajautuksen osakemarkkinoille ylipainottaen yhtiöitä ja toimialoja, jotka tarjoavat ratkaisuja siirtymisessä vähähiiliseen yhteiskuntaan, ja alipainottaen toimialoja, joille siirtymä vähähiiliseen yhteiskuntaan on suurempi riski. Sijoituskohdevalinnassa huomioidaan yhdenmukaisuus YK:n Global Compact -periaatteiden kanssa.

ML Maailma Ilmasto Indeksi on indeksisijoituskori, joka perustuu Euroopan suurimpiin varainhoitotaloihin kuuluvan Amundin MSCI World Climate Transition -indeksituotteeseen. Sijoituskori tavoittelee maailman osakemarkkinoille tyypillistä tuottoa.

Sijoita

Maailma paranee sijoittamalla

Haluatko sijoittaa vastuullisesti?

  1. Jätä yhteystietosi oheiselle lomakkeelle

    Olemme sinuun yhteydessä, niin sovitaan tapaaminen. Voit kirjoittaa Lisätietoa-kenttään esimerkiksi sinulle sopivat soittoajat.

  2. Kartoitamme tarpeesi

    Käymme läpi tilanteesi ja kartoitamme sijoittamiseen liittyvät toiveet ja tarpeet.

  3. Sovimme jatkosta

    Keskusteltuamme kanssasi osaamme tarjota sinun tilanteeseesi sopivat sijoittamisen palvelut.