Kunnianhimoisesti kimpassa

Se on tapa, jolla hoidamme sekä asiakkaidemme että omia rahojamme. Pitkäjänteisesti ja kärsivällisesti, niin hyvinä kuin huonoina aikoina.

SUUREN SIJOITTAJAN RESURSSIT

Mandatum-konsernilla on suurena sijoittajana valttinaan laajemmat sijoituskohteet, mutta myös neuvotteluvaraa. Osaaminen ja laaja verkosto avaa mahdollisuuksia päästä kohteisiin, jotka eivät ole näkyvillä valtaosalle. In-house -tiimissä työskentelevät asiantuntijat tekevät tiivistä yhteistyötä parhaan mahdollisen sijoitustuoton saamiseksi.

Erityisosaaminen ja hajautus

Sijoitustoimintaa ohjaa sijoituskohdevalinta ja allokaatiopainotus. Mandatum on merkittävä pohjoismainen sijoittaja korko- ja osakesijoituksissa, sekä vaihtoehtoisissa sijoituksissa. Erityisosaamisemme laina-, private debt- ja vaihtoehtoisissa sijoituksissa on myös asiakkaidemme käytettävissä.

HYVINÄ JA HUONOINA AIKOINA

Kanssasijoittamisen malli auttaa meitä ja asiakkaitamme olemaan levollisempia esimerkiksi poikkeustilanteissa ja markkinoiden laskiessa. Sijoituskohdevalinta ja allokaatiopainotus sekä pitkäjänteinen ja vastuullinen omistajuus ohjaavat toimintaa. Kestokykymme on hyvä.Valitse varainhoito, kun haluat yksilöllistä ja kokonaisvaltaista palvelua varallisuutesi hoitoon. Tai sijoita vaivattomasti digitaalisessa varainhoidossa jo pienemmälläkin kuukausisijoituksella. Tarjoamme myös korkeatasoisia sijoitusratkaisuja ja -palveluita yrityksille ja vaativimmille instituutiosijoittajille.


Yksityisvarainhoito

Oma varainhoitajasi pitää sinuun yhteyttä ja perustana on aina sinun tavoitteesi ja kokonaistilanteesi. Rakennamme sinulle parhaiten istuvan sijoitus- ja palvelukokonaisuuden.

Lue palvelusta
Yrityksen varainhoito

Varainhoitomme avulla löydät yrityksen varoille vaivattomat, räätälöidyt ratkaisut. Saat meiltä tavoitteisiin sopivat varainhoitopalvelut helpolla ja joustavalla sopimuksella.

Lue palvelusta
Digitaalinen varainhoito

Digitaalisella varainhoidon palvelulla teet kuukausisijoittamisesta vaivatonta ja pääset mukaan Mandatumin käsin poimittuihin ja ainutlaatuisiin sijoituskohteisiin.

Lue palvelusta

Kiinnostuitko kanssasijoittamisesta?

  1. Jätä yhteystietosi oheiselle lomakkeelle

    Voit kirjoittaa Lisätietoa-kenttään esimerkiksi sinulle sopivat soittoajat.

  2. Kartoitamme tarpeesi

    Käymme läpi tilanteesi ja kartoitamme sijoittamiseen liittyvät tarpeet.

  3. Sovimme jatkosta

    Keskusteltuamme kanssasi osaamme tarjota sinun tilanteeseesi sopivat sijoittamisen palvelut.