Yrittäjä, palkitse osaajasi

Palkitseminen on tehokas keino motivoida ja osoittaa arvostusta yrityksen avainhenkilöille. Mandatumista saat välineet ja tuen palkitsemisen toteuttamiseen mutkattomasti.

Ota yhteyttä

Yrittäjä, palkitse osaajasi

Palkitseminen on tehokas keino motivoida ja osoittaa arvostusta yrityksen avainhenkilöille. Mandatumista saat välineet ja tuen palkitsemisen toteuttamiseen mutkattomasti.

Ota yhteyttä
Yrityksesi näköinen

Pienikin panos palkitsemiseen kannattaa, ja palkitsemisen ratkaisuja voidaan joustavasti mukauttaa yrityksesi tilanteen mukaan. Selkeät palkitsemisen välineet tekevät palkitsemisesta hämmästyttävän helppoa.

Tehokkaasti motivoiva

Palkitseminen on näkyvä ja konkreettinen keino motivoida yrityksesi työntekijöitä ja osoittaa avainhenkilöille arvostusta. Parhaimmillaan palkitseminen edistää sitoutumista ja tukee tavoitteiden saavuttamista.

Yrittäjälle tehty

Palkitse kuten yrityksellesi sopii. Palkitseminen voi koostua esimerkiksi Palkkiorahastosta, vapaaehtoisista henkilövakuutuksista ja lisäeläkkeestä. Mandatumin kokeneet asiantuntijat tukevat ratkaisujen valinnassa.

Haluatko keskustella palkitsemisen mahdollisuuksista asiantuntijan kanssa?

Jätä yhteydenottopyyntö

Palkitsemisen ratkaisut yrittäjälle

Yrittäjän vapaaehtoinen eläkevakuutus

Yrityksen ottama vapaaehtoinen eläkevakuutus on keino sijoittaa tehokkaasti ja pitkäjänteisesti eläkeaikaa varten. Ryhmäeläkevakuutuksen avulla voit kustannustehokkaasti huolehtia avainhenkilöiden tai koko henkilöstön eläketurvan täydentämisestä. Eläketurvan täydentäminen ottaa huomioon yrityksesi tilanteen, ja maksusuunnitelma joustaa tarvittaessa.

Ota yhteyttä
Palkkiorahasto

Palkkiorahasto on tehokas väline työntekijöille maksettavien palkkioiden hallinnointiin, maksamiseen ja sijoittamiseen. Yrityksesi työntekijät pääsevät helposti sijoittamaan varallisuuttaan tulevaisuutta varten, ja rahastossa kasvavat varat pitävät palkitsemisen pidempään työntekijän mielessä. Palkkioista ei makseta henkilösivukuluja, ja nostoista 20 % on verovapaata.

Ota yhteyttä
Henkilövakuutukset

Yhä useampi yritys on vakuuttanut henkilöstöään laajalla henkilövakuutuksella kuten henki- tai työkyvyttömyysvakuutuksella. Vapaaehtoinen vakuutus turvaa työntekijöitä työssä ja vapaa-ajalla, sekä antaa taloudellista turvaa myös työntekijän perheelle. Yritys voi vakuuttaa koko henkilöstön tai vain tietyn henkilöstöryhmän, ja vakuutukset valitaan yrityksen tavoitteet huomioiden.

Ota yhteyttä

Haluatko keskustella palkitsemisesta?

  1. Jätä yhteystietosi oheiselle lomakkeelle

    Ilmoita halutessasi Lisätietoa-kentässä, milloin olet parhaiten tavoitettavissa. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian. 

  2. Kartoitamme tarpeesi

    Käymme läpi kanssasi yrityksesi tilanteen ja erityisesti henkilöstön palkitsemiseen liittyvät tarpeet.

  3. Saat meiltä tarjouksen

    Saat meiltä yrityksesi tarpeisiin sopivan suunnitelman henkilöstön palkitsemisen kokonaisuudesta.