Nordic High Yield

Mandatumin Nordic High Yield -rahasto sijoittaa pohjoismaisille yrityslainamarkkinoille.

Ota yhteyttä

Nordic High Yield

Mandatumin Nordic High Yield -rahasto sijoittaa pohjoismaisille yrityslainamarkkinoille.

Ota yhteyttä

 

Tuotto

Pohjoismaiset yrityslainamarkkinat tarjoavat korkeaa tuottopotentiaalia. Rahaston juokseva tuottotaso on korkotason nousun jäljiltä n. 8 prosenttia.

Hajautus

Pohjoismaiset yrityslainamarkkinat tarjoavat hajautusmahdollisuuden osakemarkkinoiden ja perinteisten eurooppalaisten korkomarkkinoiden ulkopuolelta.

Kokemus

Mandatum Asset Managementin salkunhoitajilla on pitkä kokemus pohjoismaisista yrityslainamarkkinoista.

Mandatumin Nordic High Yield -rahasto palkittiin Euroopan parhaana

Korkeamman tuotto-odotuksen joukkovelkakirjoihin sijoittava Mandatumin Nordic High Yield Total Return -rahasto palkittiin Euroopan parhaana high yield -joukkovelkakirjalainoihin sijoittavana rahastona kolmen ja viiden vuoden tarkastelujaksoilla. Kategorioissa oli ehdolla 31 ja 25 rahastoa. Lipper-palkinnot jaetaan vuosittain verrokkeihinsa nähden vahvasti suoriutuneille rahastoille. Lue lisää täältä.

Mandatum Nordic High Yield Total Return -rahasto sijoittaa hajautetusti pääasiassa suomalaisiin, ruotsalaisiin, tanskalaisiin ja norjalaisiin hyvän tuottopotentiaalin yrityslainoihin.

Pohjoismaiset yrityslainat tarjoavat hyvin kilpailukykyistä tuottoa. Nordic High Yield -rahaston vallitseva tuottotaso on korkojen nousun jäljiltä n. 8 prosentin alueella.

Avaintietoasiakirjat - Mandatum

Mandatum SICAV-UCITS – Mandatum Nordic High Yield Total Return Fund on Mandatum Fund Management S.A.:n hallinnoima luxemburgilainen UCITS-rahasto. Rahaston salkunhoitajana toimii Mandatum Asset Management Oy.

Rahasto on liitettävissä sijoitussidonnaisten vakuutusten sijoituskohteeksi. Sijoitussidonnaiset vakuutukset myöntää ja sijoituskorit omistaa Mandatum Henkivakuutusosakeyhtiö. Mandatum Asset Management Oy toimii salkunhoitajana sekä Mandatumin asiamiehenä vakuutusyhtiön puolesta ja lukuun. Mandatum tai sen asiamiehet eivät vastaa sijoituskohteiden arvonkehityksestä eivätkä vakuutukseen liitettyjen sijoituskohteiden valinnasta. Asiakas päättää itsenäisesti sijoituskohteiden valinnasta omien sijoitustavoitteidensa mukaisesti ja kantaa riskin vakuutussäästöjen arvon alenemisesta tai menettämisestä. Aikaisempi tuotto ei ole tae tulevasta tuotosta. Asiakkaan tulee perehtyä viralliseen tuotedokumentaatioon ja erityisesti sijoituskohteen riskikuvauksiin ennen sijoituspäätöksensä tekoa. 

Tämä markkinointimateriaali koskee luxemburgilaista Mandatum SICAV-UCITS rahastoa ja sen alarahastoa Mandatum Nordic High Yield Total Return Fund.

Katso video Nordic High Yield -rahastosta:

Kiinnostuitko yrityslainamarkkinoille sijoittamisesta?

  1. Jätä yhteystietosi oheiselle lomakkeelle

    Voit kirjoittaa Lisätietoa-kenttään esimerkiksi sinulle sopivat soittoajat.

  2. Kartoitamme tarpeesi

    Käymme läpi tilanteesi ja kartoitamme sijoittamiseen liittyvät tarpeet.

  3. Sovimme jatkosta

    Keskusteltuamme kanssasi osaamme tarjota sinun tilanteeseesi sopivat sijoittamisen palvelut.