Yrityksen varainhoito

KÄÄNTEENTEKEVÄ KASVUTARINA

Yrityksen varainhoito

KÄÄNTEENTEKEVÄ KASVUTARINA

HALUAN KESKUSTELLA VARAINHOIDOSTA

Kasvattavatko yrityksesi varat arvoaan?

Varainhoitomme avulla löydät yrityksen varoille vaivattomat, räätälöidyt ratkaisut ja hyödyt kanssasijoittamisen eduista. Kanssamme portti aukeaa parempaan. Kanssasijoittajana pääset meidän mukanamme parhaiden sijoittajien kanssa samoihin pöytiin ja hyödyt erityisosaamisestamme myös vaihtoehtoisissa sijoituksissa.

Kun sijoitat viisaasti, turvaat yrityksesi tulevaisuutta ja mahdollistat tulevat investoinnit suhdanteista riippumatta. Jos yritykselläsi on sijoitettavaa varallisuutta tai varat ovat tileillä odottamassa pidemmän tähtäimen investointitarpeita, ne kannattaa laittaa töihin mahdollisimman tehokkaasti.Tarjoamme yrityksellesi tavoitteisiin sopivat varainhoitopalvelut. Saat sijoitettaville varoille helpon ja joustavan sopimuksen. Määrittelemme ensin yhdessä yrityksesi kassasta tarvittavan käyttöpuskurin, jonka ylittävät varat sijoitetaan tavoitteidesi mukaisesti.

 

Maailma paranee sijoittamalla

 

Kanssasijoittaminen – isojen kanssa samaan pöytään

Varainhoidon asiakkaamme pääsevät nauttimaan kattavasta sijoituskohteiden valikoimastamme. Mandatumin varainhoidon kautta pääset sijoittamaan myös kanssasijoitusmallilla samoihin sijoituskohteisiin kanssamme. Näin pääset mukaan myös sellaisiin sijoituskohteisiin, jollaisia on yleensä tarjolla vain suursijoittajille.

Monipuolisesta sijoituskohteiden valikoimasta löydät tavoitteeseesi sopivat sijoituskohteet ja niiden yhdistelmät.

Harkitsetko yrityksesi myyntiä?

Kun olet myymässä yritystäsi tai siirtämässä sitä seuraavalle sukupolvelle, autamme sinua varmistamaan sujuvan omistajanvaihdoksen. Lue lisää palveluistamme yrityksen omistajanvaihdokseen.

Kiinnostuitko?

  1. Jätä yhteystietosi oheiselle lomakkeelle

    Olemme sinuun yhteydessä, ja sovitaan tapaaminen. Voit kirjoittaa Lisätietoa-kenttään esimerkiksi sinulle sopivat soittoajat.

  2. Kartoitamme tarpeesi

    Käymme läpi tilanteesi ja kartoitamme sijoittamiseen liittyvät tarpeet.

  3. Sovimme jatkosta

    Keskusteltuamme kanssasi osaamme tarjota sinun tilanteeseesi sopivat sijoittamisen palvelut.