Palkitsemisen webinaarit ja podcastit

Palkitsemisen webinaarit ja podcastit

Kun yrityksessäsi on johdonmukainen palkkapolitiikka ja palkitseminen tukee tavoitteiden saavuttamista, ohjaat työskentelyä oikeaan suuntaan. Tältä sivulta löydät kootusti palkitsemisen webinaarimme ja podcastimme.

Palkkausjärjestelmäwebinaari

Oikeudenmukaiseksi koettu peruspalkkausjärjestelmä muodostaa pohjan palkitsemiselle ja on tärkeässä osassa luomassa hyvää ja vastuullista työnantajakuvaa. Webinaarissa keskustellaan siitä, millaisia palkkausjärjestelmiä Suomesta löytyy. Mitä palkkausjärjestelmien rakentamisessa tulee ottaa huomioon? Entä mikä palkkausjärjestelmän hyvässä soveltamisessa on tärkeää? Webinaarin puhujina yliopettaja Johanna Maaniemi, Hanna Skurnik-Järvinen Finavialta sekä Mandatumin johtava palkitsemiskonsultti Sini Jämsén sekä liiketoimintajohtaja Kiisa Hulkko-Nyman.

Palkkatasa-arvo-webinaari

Vastuullinen, tasa-arvoinen ja oikeudenmukaiseksi koettu palkkaus ja palkitseminen ovat avainasemassa hyvän työnantajakuvan luomisessa. Palkkatasa-arvoon liittyy myös paljon oikeudellista sääntelyä, joista yrityksen HR:n täytyy olla selvillä. Webinaarissa käydään läpi, miten vastuullinen työnantaja tarkastelee palkkauksen ja palkitsemisen käytäntöjen tasa-arvoisuutta organisaatiossa ja miten mahdollisia kehittämistoimenpiteitä kannattaa suunnitella. Webinaarissa puhujina varatuomari Harri Hietala, Sopla Ky,  johtava palkitsemiskonsultti Sini Jämsén, Mandatum ja liiketoimintajohtaja Kiisa Hulkko-Nyman, Mandatum.

Tunnista, valmenna ja palkitse osaajasi -webinaari

Accountor ja Mandatum järjesti yhteiswebinaarin, josta saat vastauksia muun muassa seuraaviin kysymyksiin. Miten varmistetaan organisaation kilpailukykyisyys? Miten osaajat tunnistetaan ja millä keinoin osaamista johdetaan? Entä miten rakennetaan valmentava kulttuuri?

Saat myös konkreettisia esimerkkejä palkitsemisen välineistä ja ideoita niiden hyödyntämiseen muutoksen ja kasvun saavuttamiseksi.

Millainen palkitseminen kannattaa? Kysyimme suomalaisilta työntekijöiltä ja työnantajilta.

Suomalaisista työntekijöistä hieman yli puolet kokee, että käytetyt palkitsemisjärjestelmät motivoivat. Mitkä tekijät vaikuttavat motivaation syntymiseen ja mitä yrityksissä pitäisi tehdä, jotta palkitsemisen vaikuttavuutta voitaisiin parantaa?

Mandatum Life tutki työntekijöiden ja työnantajien kokemuksia palkitsemisesta. Tutkimukseen haastateltiin 1 000 suomalaista työntekijää ja 300 yrityspäättäjää. Alla olevasta webinaarista saat vastaukset kysymyksiin ja kuulet vuoden 2022 palkkiotutkimuksen tulokset.

Palkkiorahasto

Palkkiorahasto on tehokas väline työntekijöille maksettavien palkkioiden hallinnointiin, maksamiseen ja sijoittamiseen. Juridiselta muodoltaan Palkkiorahasto on henkilöstörahasto.

Lue lisää

Kiinnostuitko?

  1. Jätä yhteystietosi oheiselle lomakkeelle

    Olemme sinuun yhteydessä, ja sovitaan tapaaminen. Voit kirjoittaa Lisätietoa-kenttään esimerkiksi sinulle sopivat soittoajat.
  2. Kartoitamme tarpeesi

    Tapaamisessa käymme läpi yrityksesi tilanteen ja henkilöstön palkitsemiseen liittyvät tarpeet.
  3. Saat meiltä tarjouksen

    Saat meiltä yrityksesi tarpeisiin sopivan suunnitelman henkilöstön palkitsemisen kokonaisuuden tai tietyn palkitsemisjärjestelmän kehittämisestä organisaatiossasi.