Tutustu sään­nölliseen sijoit­tamiseen

Sijoita kuukausittain ja pääset hyötymään korkoa korolle -ilmiöstä. Tilaa sähköpostisarja ja näet, kuinka kuukausittaiset sijoituksesi kasvavat vuosien aikana.

Näin aloitat

Tutustu sään­nölliseen sijoit­tamiseen

Sijoita kuukausittain ja pääset hyötymään korkoa korolle -ilmiöstä. Tilaa sähköpostisarja ja näet, kuinka kuukausittaiset sijoituksesi kasvavat vuosien aikana.

Näin aloitat

Kerro aluksi, millaisen summan voisit sijoittaa kuukausittain. Saat seuraavien viikkojen aikana esimerkkejä siitä, kuinka säännöllinen sijoittaminen kartuttaa varallisuuttasi seuraavien 3, 5 ja 20 vuoden aikana. Samalla näet tarkemmin, mitä digitaalinen varainhoito tarkoittaa ja miten hoidamme sijoituksiasi.

Tarjolla on enemmän

Miten aloitan?

Jätä sähköpostiosoitteesi, niin kerromme kuinka rahasi karttuvat, kun jaksat sijoittaa säännöllisesti. Kerromme viesteissä, kuinka pääset alkuun.

Kuinka suunnittelen?

Jokaisella on tavoitteita. Kun teet sijoituksistasi suunnitelman ja noudatat sitä, suunnitelma tuo tavoitteesi lähemmäs. Autamme sinua tekemään suunnitelman itse. Voit myös halutessasi vielä keskustella sijoitusneuvojan kanssa.

Miksi Mandatum?

Vaurastumisesi vauhdittajina ovat sijoitusasiantuntijoiden palvelut, digitaaliset tapahtumat ja sisällöt sekä ammattimaisesti hoidetut sijoitukset – kaikki mobiilisti.

Mikä on sähköpostisarja?

Sähköpostisarja on viiden sähköpostin viestisarja, josta löytyy aloittavalle sijoittajalle hyödyllistä tietoa sijoittamisesta. Viesteissä käydään läpi, kuinka vaivatonta on aloittaa sijoittaminen ja havainnollistetaan tuottomahdollisuuksia seuraavien 3, 5 ja 20 vuoden aikana. Tilaa sähköpostisarja alla olevasta lomakkeesta. Saat sähköpostisarjan ainoastaan antamalla markkinointiluvan. 

.

Digitaalisessa varainhoidossa hyödyt Mandatumin voimasta

Digitaalinen varainhoito avaa oven samanlaiseen sijoitustoimintaan kuin mistä useiden miljardien institutionaaliset sijoittajat saavat nauttia. Mandatumin kanssasijoitusmalli tarjoaa asiakkaillemme sijoituskohteita ja etuja, joita konsernimme myös itse hyödyntää.

Kanssasijoittamisen malli auttaa meitä ja asiakkaitamme olemaan levollisempia esimerkiksi poikkeustilanteissa ja markkinoiden laskiessa. Lyhytnäköisillä taktisilla sijoitussalkun muokkauksilla on vähäisempi vaikutus huolellisesti rakennetun sijoitussalkun tuoton muodostumiselle.

Lue lisää Mandatumin kanssasijoittamisen mallista