Osakesäästäjien jäsenedut

Osakesäästäjien jäsenenä saat etuja sijoittamisen ja vakuuttamisen palveluista. Edut koskevat vaivatonta kuukausisijoittamisen palvelua – digitaalista varainhoitoa ja itsenäisille sijoittajille suunnattua Trader-kaupankäyntipalvelua. Lisäksi saat jäsenenä edun vakavan sairauden turvaan. 

Edut ovat voimassa järjestöjäsenyyden keston ajan. Jäsenenä saat edut käyttöösi tämän sivun kautta.

Osakesäästäjien jäsenedut

Osakesäästäjien jäsenenä saat etuja sijoittamisen ja vakuuttamisen palveluista. Edut koskevat vaivatonta kuukausisijoittamisen palvelua – digitaalista varainhoitoa ja itsenäisille sijoittajille suunnattua Trader-kaupankäyntipalvelua. Lisäksi saat jäsenenä edun vakavan sairauden turvaan. 

Edut ovat voimassa järjestöjäsenyyden keston ajan. Jäsenenä saat edut käyttöösi tämän sivun kautta.

Sijoita vaivattomasti digitaalisen varainhoidon avulla

digivh_mockup_vihreatausta.png

Säännöllinen säästäminen on keino kerryttää varallisuutta pitkäjänteisesti. Aloita kuukausisäästäminen ottamalla käyttöösi helppo digitaalinen varainhoito. 

 • Digitaalinen varainhoitaja auttaa löytämään tavoitteitasi vastaavan sijoitussalkun. 
 • Kokeneet asiantuntijat sijoittavat varojasi pitkäjänteisesti, myös kohteisiin, jotka ovat tyypillisesti vain ammattisijoittajien saatavilla. 
 • Seuraa varojesi kehitystä ja tee lisäsijoituksia Mandatum Rahat -mobiilisovelluksessa. 
 • Vaihda sijoituskohdetta palvelun sisällä verottomasti. 
 • Merkintä- ja lunastuspalkkiot ovat 0 €. 
 • Pääset alkuun jo 25 euron sijoituksella. 
 • Saat kuukausittain sähköpostiisi kiinnostavia sisältöjä sijoittamisen maailmasta. 

Osakesäästäjien jäsenetu: Saat kuuden kuukauden ajan 1 % tuottobonuksen kaikista digitaalisen varainhoidon palveluun tekemistäsi talletuksista, aina 50 000 euroon asti. Tuottobonus maksetaan sijoitusten yhteydessä ja se näkyy palvelussa tuottona.

Tutustu lisää ja hyödynnä etu

Itsenäisen sijoittajan Trader-kaupankäyntipalvelu

tradermockupwruusuke.png

Jos haluat sijoittaa itsenäisesti, ota käyttöösi Mandatum Trader -kaupankäyntipalvelu. Käytössäsi on Saxo Bankin poikkeuksellisen laaja sijoituskohteiden valikoima, joka kattaa kymmeniä markkinoita ja kymmeniä tuhansia sijoituskohteita eri puolilla maailmaa. 

 • Yli 40 000 sijoituskohdetta kymmeniltä eri markkinoilta. 
 • Käy kauppaa osakkeilla, ETF:illä, bondeilla sekä futuureilla, optioilla ja muilla johdannaisilla.
 • Kehittyneet työkalut auttavat tulkitsemaan markkinaliikkeitä ja valitsemaan kiinnostavimmat kohteet salkkuusi.
 • Käytössäsi on sekä arvo-osuustili että osakesäästötili.
 • Trader on aktiiviselle sijoittajalle sekä normaalihinnoin että etuhinnastolla Helsingin pörssin edullisin vaihtoehto, kertoo Sijoittaja.fi-sivuston välittäjävertailu 2023.
 • Asiakkuuden avaamisessa ei ole kuluja, maksat vain kaupankäynnistä.
 • Osakesäästäjien Viisas Raha -lehden Välittäjä 2021 -tutkimuksen mukaan tyytyväisimmät sijoittaja-asiakkaat löytyvät Traderista.

Osakesäästäjien jäsenetu: Traderissa käyt kauppaa aina vähintään Plus-hintaluokassa (alkaen 0,04 % toimeksiannon arvosta tai min. 6 € per toimeksianto). Jäsenhinta ei edellytä tiettyjä kauppamääriä tai salkun kokoa palvelussa.

Tutustu Traderiin ja hyödynnä etu

10 % KOROTUS VAKAVAN SAIRAUDEN TURVAN KORVAUSSUMMAAN

 • Vakava sairaus yllättää joka viidennen suomalaisen* aktiivisimmassa elämänvaiheessa.
 • Vakavan sairauden turva on veroton kertakorvaus, joka maksetaan lääkärin tekemän diagnoosin tai suoritetun toimenpiteen perusteella.
 • Turva kattaa vakuutusehdoissa määritellyn syövän, sepelvaltimon ohitusleikkauksen, sydäninfarktin, munuaisten vajaatoiminnan, MS-taudin, aivohalvauksen ja elin- tai luuydinsiirron.
 • Korvauksen voit käyttää miten haluat, esimerkiksi sairauden hoitokulujen, lainan tai arjen juoksevien kulujen maksamiseen.
 • Voit joustavasti muuttaa vakuutuksesi korvaussummaa.

Osakesäästäjien etuna saat vakavan sairauden turvan korvaussummaan 10 % korotuksen**, aina 100 000 euroon asti. Edun saat käyttöösi koodilla OSKL10. Pyydä maksuton vakuutustarjous vaivattomasti verkossa. Tarjouspyynnön jättäminen ei sido sinua mihinkään.

LASKE HINTA JA JÄTÄ TARJOUSPYYNTÖ

 

* Joka viides suomalainen sairastuu vakavasti syöpään, sydäninfarktiin, sepelvaltimotautiin tai aivohalvaukseen 65 ikävuoteen mennessä (lähteet: Suomen Syöpärekisterin Syöpä 2021 -tilastoraportti, Aivoliiton julkaisu Aivoverenkiertohäiriö (AVH) Suomessa, THL:n FINRISKI-laskuri 2023 ja THL:n tilastot).

** Edun saamisen edellytyksenä on, että vakuutetun terveydentilasta ei aiheudu maksunkorotuksia.

Osta vakuutukset helposti

 1. Valitse vakuutukset

  Valitse vakavan sairauden turva, henkivakuutus tai molemmat. Osakesäästäjien etuna saat nyt vakavan sairauden turvaan 10 % korotuksen korvaussummaan aina 100 000 euroon asti. Edun saat käyttöösi kampanjakoodilla "OSKL10".

 2. Varmenna henkilöllisyytesi

  Tunnistaudu turvallisen asioinnin takaamiseksi, ja tilaa vakuutuspakettisi.

 3. Hyväksy tarjous

  Hyväksy vakuutustarjous ja täytä terveysselvitys.

Aloita vakuutuspakettisi valinta klikkaamalla alla olevaa painiketta.

Aloita tästä