Kuukausisäästäminen

Tee sijoitussuunnitelma ja automatisoi sijoittaminen.

Tee sijoitussuunnitelma Kokeile sijoituslaskuria

Kuukausisäästäminen

Tee sijoitussuunnitelma ja automatisoi sijoittaminen.

Tee sijoitussuunnitelma Kokeile sijoituslaskuria

Sijoita säännöllisesti ja näe korkoa korolle -ilmiön voima. Kuukausisäästäminen digitaalisen varainhoidon avulla on keino kasvattaa varallisuutta vaivattomasti.

vaivaton

Sinun ei tarvitse olla sijoitusekspertti, kun voit ulkoistaa sijoituspäätökset. Mandatum koostaa sinulle soveltuvan sijoitussalkun tekemääsi sijoitussuunnitelmaan perustuen. Suunnitelman mukainen salkku toteutetaan Mandatumin Allokaatio-sijoituskorilla.

joustava

Aloita kuukausisäästäminen valitsemalla sijoitettava summa. Digitaalinen varainhoito sopii niin pienempien kuin suurempienkin summien sijoittamiseen. Voit muuttaa sijoitussummaa ja tehdä lisäsijoituksia kätevästi Mandatum Rahat -mobiilisovelluksessa. Kuukausisäästämisestä voit pitää taukoja halutessasi.

ammattimainen

Sijoitusvarojasi hoidetaan ammattimaisesti ja pitkäjänteisesti. Varoja sijoitetaan kanssasijoitusmallilla myös kohteisiin, jotka tyypillisesti ovat vain ammattisijoittajien saatavilla. 

Miksi sijoittaa kanssamme?

Näin automatisoit kuukausisäästämisen digitaalisessa varainhoidossa

Avaa Mandatum Rahat-sovellus

Avaa MandatumRahat-sovellus puhelimellasi. Jos sinulla ei vielä ole sovellusta käytössäsi, voit ladata sen App Storesta tai Google Play-sovelluskaupasta.

Siirry sopimukseen

Siirry sovelluksessa digitaalisen varainhoidon sopimukseen. Varmista vielä, että tavoite, kuukausierä ja eräpäivä ovat toiveidesi mukaiset. Voit halutessasi muokata sopimuksen tietoja painamalla oikean yläkulman kynäkuvaketta.

Luo e-laskusopimus

Siirry e-laskusopimus-kohtaan ja valitse pankkisi. Löydät valmiin e-laskuehdotuksen verkkopankistasi, minkä hyväksymällä automatisoit kuukausisijoituksesi.

Miltä digitaalisen varainhoidon palvelu näyttää?

Näet, miten matkasi kohti säästötavoitetta sujuu, ja saat neuvoja, kuinka saavutat tavoitteesi haluamassasi ajassa.

Voit tarvittaessa muuttaa tavoitettasi vaivattomasti maksutta. Rahasi ovat tarpeen tullen joustavasti käytössäsi. Voit myös tehdä lisäsijoituksia ilman merkintäpalkkioita.