HiihtolomaiLeville

Mandatum on mukana Levin hiihtolomatunnelmissa.

Osallistu arvontaan ja vieraile Mandatumin teltalla Levin eturinteellä.

Osallistu arvontaan Arvonnan säännöt

HiihtolomaiLeville

Mandatum on mukana Levin hiihtolomatunnelmissa.

Osallistu arvontaan ja vieraile Mandatumin teltalla Levin eturinteellä.

Osallistu arvontaan Arvonnan säännöt

Vieraile Mandatumin teltalla ja osallistu arvontaan

Tervetuloa Mandatumin teltalle 21.2.-28.2. klo 12-16 Eturinteille Zero Pointin vieressä. Teltalla tarjoillaan lettuja ja on mahdollista osallistua arvontaan. Arvomme osallistuneiden kesken 200 € suuruisen ravintolalahjakortin. Arvontaan osallistuminen on auki 19.2.-1.3. Arvonnan säännöt löydät täältä.

Arvontaan voi osallistua myös täällä

 

Osallistu Mandatum Cupiin

Mandatum Cup -viikkokilpailu järjestetään Levillä 2023-2024 kauden aikana. Jokainen pujottelukilpailuun osallistunut voittaa yllätyspalkinnon. 

Tulevat kilpailupäivät:

9.2.2024 klo 17:30

23.2.2024 klo 17:30

1.3.2024 klo 17:30

8.3.2024 klo 17:30

22.3.2024 klo 17:30

29.3.2024 klo 17:30

5.4.2024 klo 17:30

12.4.2024 klo 17:30

VARAINHOITO

Mandatum tarjoaa tavoitteidesi mukaista varainhoitoa. Kun maailma, tarpeesi tai tavoitteesi muuttuvat, vaurastumisen asiantuntijamme varmistavat, että sinulla on aina tarpeitasi parhaiten palveleva sijoitus- ja palvelukokonaisuus.

Tutustu palveluun
PALVELUT YRITTÄJÄLLE

Sujuvampi yrittäjyys löytyy täältä: hoida kerralla kuntoon varautumisen ja vaurastumisen suunnitelmasi. Mandatum tarjoaa yrittäjälle varainhoidon, vakuuttamisen ja palkitsemisen palvelut.

Tutustu palveluihin
Haluatko sijoittaa itsenäisesti?

Hyödynnä huippuetu ja valloita osakemarkkinat etuhinnoin. Avaa asiakkuus Trader-kaupankäyntipalveluun ja sijoita sen edullisimmassa hintaluokassa (alk. 0,03 % tai min. 3 € per toimeksianto) aina 31.5.2024 asti.

Tutustu Traderiin

ARVONNAN SÄÄNNÖT

  1. Järjestäjä

Mandatum Life Palvelut Oy, PL 1210, 00101 HELSINKI

  1. Arvonnan osallistumisaika

19.2.-1.3.2024

  1. Kuinka arvontaan voi osallistua ja osallistumiskelpoisuus

Arvontaan voi osallistua joko Mandatumin verkkosivuille olevan arvontalomakkeen kautta tai Mandatumin teltalla täyttämällä fyysisen arvontalomakkeen.

Palkinnon arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset, 18-vuotta täyttäneet henkilöt. Osallistumisoikeutta ei kuitenkaan ole arvonnan järjestäjän ja sen kanssa samaan konserniin kuuluvien yritysten työntekijöillä ja heidän perheenjäsenillään, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan järjestelyjen kanssa.

  1. Palkinto

Arvontaan osallistuneiden kesken arvotaan ravintolalahjakortti. Palkinto on arvoltaan 200 € suuruinen. Palkinnon lunastaminen ja hyödyntäminen edellyttää 18 vuoden ikää.

Palkinto voidaan antaa vain yksityishenkilöille. Palkintoa ei voi suoraan muuttaa rahaksi tai vaihtaa muuhun tavaraan tai palveluihin.

Järjestäjä hoitaa arpajaisveron.

  1. Arvonnan suorittaminen ja palkinnon luovutus

Arvonta suoritetaan kaikkien osallistumiskriteerien täyttäneiden kesken viikolla 10.

Arvonnan järjestäjä ottaa yhteyttä palkinnon voittajaan puhelimitse. Palkinto voidaan vastaanottaa sääntöjen kuvaamalla tavalla. Voittajan nimeä ei julkaista, ellei asiasta sovita voittajan kanssa toisin.

  1. Palkintoon liittyvät muut ehdot

Arvonnan järjestäjällä on oikeus jättää huomioimatta sellaiset osallistumiset, joita ei ole tehty sääntöjen mukaisesti. Mikäli voittajaa ei tavoiteta 3 päivän kuluessa arvonnan suorittamisesta, järjestäjä arpoo uuden voittajan.

  1. Järjestäjän vastuu

Arvonnan järjestäjän vastuu rajoittuu näissä säännöissä mainitun palkinnon euromääräiseen arvoon.

Järjestäjä ei vastaa mistään vahingosta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta arvontaan, tai palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä. Arvonnan järjestäjä ei vastaa mahdollisista teknisistä syistä tapahtuneista virhearvonnoista tai todetuista väärinkäytöksistä.

  1. Arpajaisvero

Arvonnan järjestäjä vastaa palkinnosta maksettavan lakisääteisen arpajaisveron suorittamisesta.

  1. Henkilötietojen käsittely ja viestintä

Arvonnan osallistujista kerätään arvontalomakkeella olevat tiedot, eli vähintään nimi, sähköpostiosoite ja puhelinnumero. Lisäksi arvonnan voittajalta pyydetään osoite palkinnon toimittamista varten.

Henkilötietojen käsittelystä Mandatumissa on kerrottu tarkemmin Mandatumin tietosuojaselosteessa. Tietosuojaseloste on luettavissa osoitteessa www.mandatum.fi/footer/tietosuoja/

  1. Muut ehdot

Osallistumalla tähän arvontaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä. Arvonnan järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin.