ITF World Tennis Masters Tour - ITF Scandinavian EB Championships

BY MANDATUM | 29.7.–3.8.2024 HANKO

Osallistu arvontaan Arvonnan säännöt

ITF World Tennis Masters Tour - ITF Scandinavian EB Championships

BY MANDATUM | 29.7.–3.8.2024 HANKO

Osallistu arvontaan Arvonnan säännöt

Hangossa pelataan 29.7.-3.8.2024 ITF World Tennis Masters Tour - ITF Scandinavian EB Championships -tennisturnaus. Kansainvälinen senioreiden tennisturnaus kokoaa yhteen entiset ammattilaiset ja omien ikäluokkiensa huippupelaajat. Mandatum toimii turnauksen pääkumppanina ja arpoo tenniksen ystäville Hangon tennishalliin viisi tenniskertaa per voittanut osallistuja, jotka ovat 1 tunnin vuoroja. Arvontaan voi osallistua 27.7.-8.8.2024 välisenä aikana.

Tervetuloa kannustamaan pelaajia ja nauttimaan Hangon tunnelmasta!

Tutustu palveluihin:

VARAINHOITO

Mandatum tarjoaa tavoitteidesi mukaista varainhoitoa. Kun maailma, tarpeesi tai tavoitteesi muuttuvat, vaurastumisen asiantuntijamme varmistavat, että sinulla on aina tarpeitasi parhaiten palveleva sijoitus- ja palvelukokonaisuus.

Tutustu palveluun
PALVELUT YRITTÄJÄLLE

Sujuvampi yrittäjyys löytyy täältä: hoida kerralla kuntoon varautumisen ja vaurastumisen suunnitelmasi. Mandatum tarjoaa yrittäjälle varainhoidon, vakuuttamisen ja palkitsemisen palvelut.

Tutustu palveluihin
Haluatko sijoittaa itsenäisesti?

Trader tarjoaa itsenäiselle sijoittajalle poikkeuksellisen laajan sijoituskohdevalikoiman ja jopa 37 markkinaa. Traderin tarjoaa Saxo Bank A/S.

Tutustu Traderiin

Arvonnan säännöt ja ohjeet:

Arvontaan voi osallistua tällä sivulla esitetyn arvontalomakkeen kautta 27.7-8.8.2024. Arvonta suoritetaan 9.8.2024. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Voittajien tietoja ei julkaista. Arvontapalkintona on viisi tenniskertaa per voittanut osallistuja, jotka ovat 1 tunnin vuoroja. (yhden tunnin arvo 35 €/kpl alv 0%). Mandatum pidättää oikeuden muuttaa arvonnan sääntöjä.