Henkivakuutusturva Nokia Suomen työntekijöille

Työnantajasi on tehnyt hienon päätöksen tarjota sinulle Mandatumin myöntämän henkivakuutusturvan.

 

Henkivakuutusturva Nokia Suomen työntekijöille

Työnantajasi on tehnyt hienon päätöksen tarjota sinulle Mandatumin myöntämän henkivakuutusturvan.

Henkivakuutusturvasi on heti voimassa. Tutustu henkivakuutusturvaasi tältä sivulta.

Halutessasi voit ottaa lisäturvaksi erillisen henkivakuutuksen tai vakavan sairauden turvan työnantajan neuvottelemaan etuhintaan (katso kohta 5 alla).

Arvokas turva läheisillesi

Henkivakuutuskorvaus auttaa esimerkiksi velkojen, vakuuksien ja arjen järjestelyissä. Se ei pienennä omaisten mahdollisesti saamien lakisääteisten korvausten määrää. Vakuutusehtoihin voit tutustua täältä.

Korvausmäärä

Henkivakuutusturvan korvausmäärä on perusvuosipalkkasi suuruinen tai korkeintaan 70 000 e. Vakuutuksen ensimmäisenä voimassaolovuonna korvaussumma määräytyy 1.6. tilanteen mukaan. Jatkossa korvaussumma määräytyy aina työnantajan ilmoittaman tammikuun tilanteen mukaan. Korvaussumma maksetaan kerralla omaisille tai muulle nimetylle edunsaajalle.

Voimassaolo

Henkivakuutusturva kattaa sairauden tai tapaturman aiheuttaman kuolemantapauksen, ja on voimassa ympäri vuorokauden kaikkialla maailmassa. Henkivakuutus on voimassa niin pitkään kun työsuhde kestää.

Edunsaaja

Korvauksen edunsaajana ovat omaiset. Voit vaihtaa edunsaajan kirjautumalla verkkopalveluun www.mandatum.fi ja lähettämällä viestin edunsaajasta. Mainitse viestissä, että edunsaajamuutos koskee ”Nokian Ryhmä-Optimi-vakuutusta”. 

Edullinen korotusmahdollisuus

Jos läheistesi talouden turvaaminen kuolemantapauksessa vaatii työnantajan tarjoamaa vakuutusturvaa suuremman korvaussumman, voit ottaa erillisen henkivakuutuksen lisäturvaksi. Nokia Suomen työntekijänä saat siitä työnantajasi neuvotteleman 30 % alennuksen. Voit myös täydentää turvaa vakavan sairauden turvalla, johon työnantajasi on neuvotellut 10 % korotuksen vakuutussummaan. Erillisen henkivakuutuksen ja vakavan sairauden turvan hakeminen edellyttää vakuutetun antamaa terveysselvitystä.

Jatko-oikeus

Henkivakuutus on voimassa niin pitkään, kun työsuhde Nokialla jatkuu, minkä jälkeen voit halutessasi itse jatkaa henkivakuutusturvaa ilman terveysselvitystä itse ottamassasi vakuutuksessa.

Osta lisäturvaa helposti

 1. Valitse vakuutukset

  Valitse vakavan sairauden turva, henkivakuutus tai molemmat. Erillisestä henkivakuutuksesta saat työnantajasi neuvotteleman 30 % alennuksen. Edun saat käyttöösi kampanjakoodilla "NOKIA30". Uutena etuna saat nyt myös vakavan sairauden turvaan 10 % korotuksen korvaussummaan aina 100 000 euroon asti. Edun saat käyttöösi kampanjakoodilla "NOKIA10".

 2. Varmenna henkilöllisyytesi

  Tunnistaudu turvallisen asioinnin takaamiseksi, ja tilaa vakuutuspakettisi.

 3. Hyväksy tarjous

  Hyväksy vakuutustarjous ja täytä terveysselvitys.

Aloita vakuutuspakettisi valinta klikkaamalla alla olevaa painiketta.

Osta vakuutus

Henkivakuutuskorvauksen edunsaaja

Omaiset

Vakuutussumma maksetaan puoliksi vakuutetun aviopuolisolle ja perintökaaressa tarkoitetuille rintaperillisille. Jos vakuutetulla ei ole lapsia, saa aviopuoliso yksin vakuutuskorvauksen. Jos aviopuolisoa ei ole, vakuutuskorvaus maksetaan lapsille. Jos joku lapsista on kuollut, kuolleen osuuden saavat hänen lapsensa perintökaaren mukaisesti.

Jos aviopuolisoa, lapsia tai heidän jälkeläisiään ei ole, korvaus maksetaan puoliksi vakuutetun vanhemmille. Kuolleen vanhemman osuuden saavat hänen lapsensa eli vakuutetun veljet ja siskot. Jos edellä mainittuja sukulaisia ei ole, maksetaan korvaus isovanhemmille. Kuolleen isovanhemman osuuden saavat hänen lapsensa eli vakuutetun sedät, tädit ja enot. Serkut eivät enää peri eli serkut eivät omaiset-määräyksen nojalla saa korvausta.

Liitteeksi korvaushakemukseen tarvitaan kopio sukuselvityksestä, eli katkeamaton virkatodistusketju vakuutetusta edunsaajaan 15-vuotiaasta lähtien tai kopio perukirjasta, josta ilmenee kuolinpesän osakkaat.

Korvauksen edunsaajana ovat omaiset. Voit vaihtaa edunsaajan kirjautumalla verkkopalveluun www.mandatum.fi ja lähettämällä viestin edunsaajasta. Mainitse viestissä, että edunsaajamuutos koskee ”Nokian Ryhmä-Optimi-vakuutusta”. 

Kuka tahansa voi sairastua vakavasti

 • Vakava sairaus yllättää joka viidennen suomalaisen aktiivisimmassa elämänvaiheessa.
 • Vakavan sairauden turva on veroton kertakorvaus, jonka saat vakavan sairauden diagnoosia tai suoritettua toimenpidettä vastaan.
 • Vakuutusturva kattaa seuraavia sairauksia: syöpä, sydäninfarkti, aivohalvaus, munuaisten vajaatoiminta, MS-tauti, sepelvaltimon ohitusleikkaus ja elin- tai luuydinsiirto.
 • Korvauksen voit käyttää esimerkiksi sairauden hoitokulujen, lainan tai arjen juoksevien kulujen maksamiseen.
 • Nokian työntekijänä saat nyt myös työantajasi neuvotteleman 10 % korotuksen vakuutussummaan kampanjakoodilla "NOKIA10". Osta turva >>

Mandatum_pylpyrä_black.svg

Hyödynnä Mandatumin ja yhteistyökumppaneidemme arvokkaat edut. Nokian työntekijänä olet oikeutettu myös etuihin, jotka ovat saatavilla vain Mandatumin asiakkaille.

Varmistaaksesi, etteivät edut mene sinulta ohi, voit tilata tiedon uusista eduista sähköpostiisi verkkopalvelun kautta.

TUTUSTU JA HYÖDYNNÄ EDUT

Ota yhteyttä

 1. Jätä yhteystietosi oheiselle lomakkeelle

  Voit kirjoittaa Lisätietoa-kenttään esimerkiksi sinulle sopivat soittoajat.

 2. Kartoitamme tarpeesi

  Käymme läpi tilanteesi ja kartoitamme tarpeesi.

 3. Sovimme jatkosta

  Keskusteltuamme kanssasi osaamme tarjota sinun tilanteeseesi sopivat palvelut.