Asiointi­roolin vaihtaminen ja käyttö­oikeuksien hallinta

Asiointi­roolin vaihtaminen ja käyttö­oikeuksien hallinta

Jos sinulla on oikeus toimia yrityksesi edustajana ja hoitaa yrityksen asioita verkkopalvelussa, voit vaihtaa asiointiroolia ollessasi kirjautuneena verkkopalveluun.

Asiointiroolin vaihtaminen ja käyttöoikeuksien hallinta

Voit siirtyä asioimaan toisessa roolissa painamalla verkkopalvelun oikeasta yläkulmasta omaa nimeäsi. Valitse avautuvasta alasvetovalikosta Vaihda roolia. Valitse avautuvasta valikosta rooli, jolla haluat asioida.

Yrityksen pääkäyttäjänä voit lisätä ja poistaa käyttäjiä sekä määrittää näiden käyttäjien käyttöoikeudet. Käyttöoikeuksien hallintaan pääset valitsemalla oma nimesi verkkopalvelun oikeasta yläkulmasta ja valitsemalla Käyttöoikeudet. Lista palvelun käyttäjistä aukeaa. Valitsemalla käyttäjän nimen näet käyttäjän henkilötiedot sekä käyttöoikeudet ja voit muokata haluamiasi tietoja.

Voit luoda uuden pääkäyttäjän tai poistaa pääkäyttäjän yrityksen asiointisopimuksella, jos sinulla on nimenkirjoitusoikeus yritykseltäsi.

Käyttöoikeuden peruutus

Jos haluat poistaa yrityksen pääkäyttäjän, täytä Verkkopalvelun käyttöoikeuden peruutus -lomake ja palauta se postitse osoitteeseen:

Mandatum Henkivakuutusosakeyhtiö / Kaleva
Asiakasposti / 2011
Kalevantie 3
20520 Turku

Verkkolaskutussopimus

Voit ottaa verkkolaskutuksen käyttöön helposti verkkopalvelussa. Toiminto löytyy, kun valitset ensin Sopimukset ja tämän jälkeen haluamasi sopimuksen.

Lue lisää