Digitaalinen varainhoito

Hienoa, että olet päättänyt aloittaa tavoitteellisen vaurastumisen. Digitaalisen varainhoidon asiakkaana pääset hyötymään sijoitusammattilaistemme osaamisesta.

Digitaalinen varainhoito

Hienoa, että olet päättänyt aloittaa tavoitteellisen vaurastumisen. Digitaalisen varainhoidon asiakkaana pääset hyötymään sijoitusammattilaistemme osaamisesta.


Digitaalisen varainhoidon asiakkaana:
  • Seuraat sijoitustesi kehitystä ja teet lisäsijoituksia Mandatum Rahat -mobiilipalvelussa.
  • Saat sähköpostiisi salkunhoitajan katsauksen sijoituskorin kehittymisestä kuukausittain.
  • Voit osallistua Mandatumin digitaalisiin tapahtumiin, joissa aiheina ovat muun muassa sijoittamisen perusteet, sijoitusmarkkinoiden kehitys sekä perhe- ja perintöjuridiikka.
  • Saat mahdollisuuden etätapaamiseen tai puhelinneuvotteluun Mandatumin sijoitusasiantuntijan kanssa vuosittain.

Sijoituskohteet

Digitaalisessa varainhoidossa varasi sijoitetaan Mandatumin Allokaatio-sijoituskoreihin. Digitaalinen varainhoitaja kartoittaa sinulle sopivimman allokaatiokorin viiden valmiiksi hajautetun vaihtoehdon joukosta. Sijoitamme kanssasijoitusmallilla, eli tarjoamme asiakkaillemme sellaisia kohteita, joihin sijoitamme myös itse. Sijoituskohteiden arvot ja tarkemmat tiedot ovat saatavilla verkkosivuiltamme.

Tutustu allokaatio-sijoituskoreihin

Seuraa sijoituksiasi Mandatum Rahat -mobiilipalvelussa ja Mandatumin verkkopalvelussa

Mandatum Rahat -mobiilipalvelu pitää sinut ajan tasalla varojesi kehityksestä. Näet digitaalisen varainhoidon palvelun sopimuksen missä ja milloin vain ja voit myös tehdä lisäsijoituksia kätevästi mobiilissa.

Maksuton Mandatum Rahat -mobiilipalvelu on ladattavissa App Store sekä Google Play -sovelluskaupoista. Kirjaudu palveluun ensimmäisellä kerralla verkkopankkitunnuksillasi. Jatkossa voit kirjautua kätevästi valitsemallasi tunnusluvulla.


Mandatum Rahat -mobiilipalvelussa:
  • voit tehdä kertasijoituksia tai automaattisen E-laskusopimuksen kuukausittaiselle sijoittamiselle digitaalisen varainhoidon palveluun
  • seuraat helposti tavoitteesi toteutumista ja näet ennusteen odotetusta varojen kehityksestä
  • saat ajankohtaista tietoa omien sijoitustesi kehityksestä sekä vinkkejä miten matkasi kohti tavoitettasi sujuu parhaiten
  • saat halutessasi push-viestillä tiedon tärkeistä ilmoituksista palvelussa.

Voit tarkastella sopimuksesi säästöjä ja sijoituskohteita tarkemmin kirjautumalla Mandatumin verkkopalveluun verkkopankkitunnuksilla. Verkkopalvelussa näet kaikki tekemäsi toimeksiannot, kuten maksetut maksut, tehdyt säästöjen siirrot ja osittaiset nostot.

Tarkemmat tiedot sijoituskohteista löydät valitsemalla verkkopalvelun ylävalikosta Sopimukset ja sen jälkeen Sijoituskohteet. Napsauta sijoituskohteen nimessä olevaa linkkiä, jolloin pääset siirtymään kyseisen sijoituskohteen verkkosivulle. Sivulta näet muun muassa sijoituskohteen arvonkehityksen, säännöt ja perustiedot.

Teet muutoksia ja lisäsijoituksia sopimukseesi helposti

Sijoittaminen sijoitusvakuutuksen kautta

Digitaalisen varainhoidon palvelussa sijoittaminen toteutetaan sijoitusvakuutussopimuksena. Sijoitusvakuutuksessa on mukana henkivakuutus. Sen avulla huolehdit läheistesi taloudellisesta turvasta samalla, kun kerrytät säästöjäsi.

Tutustu sijoitusvakuutukseen

Digivarainhoidon asiakkaana hyödyt kanssasijoittamisen voimasta

Digitaalisessa varainhoidossa varojasi sijoitetaan kanssasijoitusmallilla. Kanssasijoittaminen tarkoittaa yhteistyön tekemistä suursijoittajien kanssa, jolloin hajautus on kunnossa, sijoitusvolyymit ovat korkeita ja sijoittaja pääsee hyötymään sijoitustoiminnan kustannustehokkuudesta.

Riittävä sijoituskohteiden hajauttaminen ja pitkäjänteinen sijoitusstrategia auttavat meitä ja asiakkaitamme olemaan levollisempia esimerkiksi poikkeustilanteissa ja markkinoiden laskiessa.

Lue lisää kanssasijoittamisesta