Vuositiedotteet postitetaan helmikuun 2024 loppuun mennessä

12.12.2023

Vakuutuksenottajat saavat vuosittain vuositiedotteen, joka sisältää tiedot vakuutuksesta ja siinä tapahtuneista muutoksista kuluneen vuoden ajalta. Vuositiedotteelta näet mm. säästöjen määrän, maksetut maksut, eläkkeen määrän ja sopimukseen tehdyt muutokset. Vuositiedotteet postitetaan porrastetusti joulukuun ja helmikuun välillä.

Ajantasaiset tiedot vakuutussopimuksestasi näet aina myös Mandatumin verkkopalvelussa. Verkkopalvelussa voit seurata mm. säästöjesi kehitystä, tehdä muutoksia sopimukseesi ja lähettää viestejä asiakaspalveluumme. Verkkopalvelun Arkistosta löydät myös vakuutuksesi vuositiedotteen sekä muut vakuutukseesi liittyvät asiakirjat.

Jos käytössäsi on paperiton palvelu, vuositiedotetta ei lähetetä postitse, vaan näet tiedotteen verkkopalvelun Arkistosta.

Vuositiedotteiden postitusajankohdat

Eläkkeensaajat joulukuu – tammikuu
Yksilölliset eläkevakuutukset / henkilöasiakkaat tammikuu – helmikuu
Yksilölliset eläkevakuutukset / yritysasiakkaat tammikuu
Ryhmäeläkevakuutukset / vakuutetut tammikuu – helmikuu
Ryhmäeläkevakuutukset / vakuutuksenottajat helmikuu
Sijoitusvakuutukset tammikuu – helmikuu
Kapitalisaatiosopimukset tammikuu – helmikuu
Riskivakuutukset joulukuu – helmikuu

 

Osassa vakuutuksista vuositiedotteet postitetaan vakuutuksen vuosieräkuukauden mukaan, jolloin tiedotteita lähetetään ympäri vuoden. Ajantasaiset tiedot vakuutussopimuksestasi näet aina Mandatumin verkkopalvelusta.

Jos asioit edunvalvottavan puolesta

Saat tammikuussa edunvalvottavasi eläke- ja/tai sijoitusvakuutuksesta vuositiedotteen, jota tarvitset vuositilin toimittamiseksi holhousviranomaiselle. Vuositiedotteen löydät myös sähköisenä Mandatumin verkkopalvelusta, jos sinulla on käyttöoikeus edunvalvottavasi verkkopalveluun.

Lisätietoa toisen henkilön puolesta asioinnista voit lukea sivulta Toisen henkilön puolesta asiointi


Näytä kaikki tiedotteet ja uutiset