Vuositiedotteet postitetaan helmikuun 2022 loppuun mennessä

2.12.2021

Kaikki vakuutuksenottajat saavat vuosittain vuositiedotteen, joka sisältää tiedot vakuutuksesta ja siinä tapahtuneista muutoksista kuluneen vuoden ajalta. Vuositiedotteelta näet mm. säästöjen määrän, maksetut maksut, eläkkeen määrän ja sopimukseen tehdyt muutokset. Vuositiedotteet postitetaan porrastetusti joulukuun ja helmikuun välillä.

Ajantasaiset tiedot vakuutussopimuksestasi näet myös aina Mandatumin verkkopalvelussa. Verkkopalvelussa voit seurata mm. säästöjesi kehitystä, tehdä muutoksia sopimukseesi ja lähettää viestejä asiakaspalveluumme. Verkkopalvelun Arkistosta löydät myös vakuutuksesi vuositiedotteen sekä muut vakuutukseesi liittyvät asiakirjat.

Jos käytössäsi on paperiton palvelu, vuositiedotetta ei lähetetä postitse, vaan näet tiedotteen verkkopalvelun Arkistosta.

Vuositiedotteiden postitusajankohdat

Eläkkeensaajat

joulukuu  tammikuu

Yksilölliset eläkevakuutukset / henkilöasiakkaat

helmikuu

Yksilölliset eläkevakuutukset / yritysasiakkaat

tammikuu

Ryhmäeläkevakuutukset / vakuutetut

tammikuu

Ryhmäeläkevakuutukset / vakuutuksenottajat

helmikuu  maaliskuu

Sijoitusvakuutukset

tammikuu  helmikuu

Kapitalisaatiosopimukset

tammikuu  helmikuu

Riskivakuutukset

joulukuu  helmikuu

Osassa vakuutuksista vuositiedotteet postitetaan vakuutuksen vuosieräkuukauden mukaan, jolloin tiedotteita lähetetään ympäri vuoden. Ajantasaiset tiedot vakuutussopimuksestasi näet aina Mandatumin verkkopalvelusta.

Jos asioit edunvalvottavan puolesta

Saat tammikuussa edunvalvottavasi eläke- ja/tai sijoitusvakuutuksesta vuositiedotteen, jota tarvitset vuositilin toimittamiseksi holhousviranomaiselle. Vuositiedotteen löydät myös sähköisenä Mandatumin verkkopalvelusta, jos sinulla on käyttöoikeus edunvalvottavasi verkkopalveluun.

Lisätietoa toisen henkilön puolesta asioinnista voit lukea sivulta Toisen henkilön puolesta asiointi.

 


Näytä kaikki tiedotteet ja uutiset