Sijoittamisen myytit

Sijoittamisen myytit

Mandatumin Sijoittamisen myytit -webinaarisarja tarjoaa uusia ideoita ja tuoreita näkökulmia erityisesti sijoitusmaailmaan vasta mukaan hypänneille.

Ensimmäisessä osassa sijoittamisasiantuntijamme Tuomas Simonen ja Topias Kukkasniemi purkavat seuraavia myyttejä:

Täytyykö sijoituksia hajauttaa ulkomaille, vai ovatko kotimaiset sijoituskohteet järkevin vaihtoehto? Entä tarkoittaako vastuullinen sijoittaminen aina tuotoista luopumista?

Toisessa osassa keskustelussa on mukana yksityissijoittaja ja sijoituskirjailija Merja Mähkä. Hänen kanssaan keskustelimme näistä aiheista:

Vaatiiko sijoittaminen paljon aikaa ja vaivaa? Onko oltava varakas, jotta voi sijoittaa? Onko sijoittaminen kannattavaa vain pitkällä aikavälillä?

Sijoittamisen myytit -webinaarisarja

Millainen sijoitusratkaisu sopii sinulle?

Itsenäiset sijoittajat voivat suunnata käymään kauppaa Trader-kaupankäyntipalveluun, jonka tarjoaa Saxo Bank. Digitaalinen varainhoito puolestaan sopii vaivatonta sijoittamisen ratkaisua etsiville.

Digitaalinen varainhoito

Vaivaton sijoitusvakuutusPääset mukaan Mandatumin käsin poimittuihin sijoituskohteisiin ja turvaat läheisiäsi henkivakuutuksella.

Lue lisää

Trader

Trader on itsenäisen sijoittajan kaupankäyntipalvelu, jossa voit käydä kauppaa esimerkiksi osakkeilla, rahastoilla ja ETF:illä jopa 37 eri markkinalla.

Lue lisää